tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post2360331296039000837..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Τσιμπολογήματαmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger50125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-42855063800003865502018-01-27T20:38:34.515+01:002018-01-27T20:38:34.515+01:00Καλησπέρα Αντωνία. Σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχε...Καλησπέρα Αντωνία. Σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχεις λεία, εύπλαστη και κάπως μαλακιά ζύμη που να μην κολλάει όταν την πιάσεις στο χέρι. Δεν πρέπει να την ζυμώσεις πολύ γιατί θα σφίξει. 2 λεπτά περίπου νομίζω αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρη γιατί δεν έχω σημειώσει ποτέ τον χρόνο. Αφού την έχεις φτιάξει ξανά, ξέρεις πώς πρέπει να είναι η υφή της οπότε δες την. Καλορίζικο το μίξερ! Καλά magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-19458923439813503742018-01-27T10:52:00.987+01:002018-01-27T10:52:00.987+01:00Καλημέρα απο Ελλάδα! Τη συγκεκριμένη συνταγή την τ...Καλημέρα απο Ελλάδα! Τη συγκεκριμένη συνταγή την τιμώ συχνά, από τότε που την διάβασα για πρώτη φορά, πριν τρία περίπου χρόνια,και έχω να πω πως είναι με διαφορά η καλύτερη ζύμη κουρού που έχω γευθεί. Όσο και αν αγαπώ το ελαιόλαδο, δε μου αρέσει καθόλου στη ζύμη κουρού. Το βούτυρο κάνει θαύματα! Εν πάση περιπτώσει, μέχρι πρότινος ζύμωνα με το χέρι, τις προάλλες όμως αγόρασα το πολυπόθητο Antonianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-32723815379418391352017-02-04T14:57:28.478+01:002017-02-04T14:57:28.478+01:00Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Πέπη!! Μεταξύ μας, αυ...Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Πέπη!! Μεταξύ μας, αυτά με τον κιμά τα προτιμώ από τη φέτα κι ας είμαι φετού!<br />Όσο για το Australian, άσε, έχασε ο Ναδάλ :(magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-24082605434524871022017-01-21T13:54:05.319+01:002017-01-21T13:54:05.319+01:00Μόλις βγήκε το πρώτο ταψί από το φούρνο! Τα έκανα ...Μόλις βγήκε το πρώτο ταψί από το φούρνο! Τα έκανα όλα με γέμιση κιμά!! Φανταστικά είναι!!!!<br /><br />Σύμπτωση....έχει και australian open! xaxapepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-78174140055676814492016-10-17T07:13:42.623+02:002016-10-17T07:13:42.623+02:00Πως μπορώ να τα αποθηκεύσω στην κατάψυξη;Πως μπορώ να τα αποθηκεύσω στην κατάψυξη;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-31532740416448343842016-08-01T09:31:27.294+02:002016-08-01T09:31:27.294+02:00Τι φέτα χρησιμοποιείτε στην γέμιση;Τι φέτα χρησιμοποιείτε στην γέμιση;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-30109264730521408902016-07-31T20:34:31.975+02:002016-07-31T20:34:31.975+02:00Τι φέτα χρησιμοποιείτε για την γέμιση;
Μπορώ να τα...Τι φέτα χρησιμοποιείτε για την γέμιση;<br />Μπορώ να τα αποθηκεύσω στην καταψυξη;;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-40761320833972546622016-07-29T12:12:31.052+02:002016-07-29T12:12:31.052+02:00Επίσης στη γέμιση με τυρί και αυγό προσθέτω και δύ...Επίσης στη γέμιση με τυρί και αυγό προσθέτω και δύο - τρεις κουταλιές της σούπας χτυπητή (τυροσαλάτα).Έτσι η γέμιση γίνεται πιο πικάντικη. Και πάλι ευχαριστώ.Λαμπρινήnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-24739343551076593612016-07-24T10:10:46.453+02:002016-07-24T10:10:46.453+02:00Είναι απίθανα, πράγματι. Χαίρομαι που σας αρέσουν!...Είναι απίθανα, πράγματι. Χαίρομαι που σας αρέσουν!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82485434340588724082016-07-20T19:28:46.406+02:002016-07-20T19:28:46.406+02:00Καλησπερα. Εχω δοκιμασει τη συγκεκριμενη συνταγη μ...Καλησπερα. Εχω δοκιμασει τη συγκεκριμενη συνταγη με γεμιση ανθοτυρο, γαλοπουλα και τριμμενο πιπερι, με γεμιση ανθοτυρο και λουκανικα, με τυρι φετα και μπεσαμελ, με τριμμενο κασερι και λουκανικα. Παντα τα πιτακια βγαινουν νοστιμοτατα!Λαμπρινήnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-73171369806391439482016-07-15T14:54:16.977+02:002016-07-15T14:54:16.977+02:00Μπορούμε να τα κάνουμε και με ανθότυρο;Μπορούμε να τα κάνουμε και με ανθότυρο;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-47621600520804517352016-07-03T21:33:04.374+02:002016-07-03T21:33:04.374+02:00Ευχαριστω για την απαντηση. Μολις προμηθευτω τα σχ...Ευχαριστω για την απαντηση. Μολις προμηθευτω τα σχετικα θα δοκιμασω τις ταρτες. Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπεροχες. Καλη συνεχεια.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-90678168942612937272016-07-03T20:25:48.741+02:002016-07-03T20:25:48.741+02:00Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν τα πιτάκια μου. Δεν ...Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν τα πιτάκια μου. Δεν τα αλλάζω με τίποτα! Δεν έχω κάποια άλλη ζύμη στο μπλογκ πέρα απ' τη σφολιάτα που να κάνει γι' αυτό το σκοπό. Μπορείτε να φτιάξετε όμως ταρτάκια με γέμιση κρέμας ζαχαροπλαστικής. Έχω 2-3 συνταγές για γλυκιές τάρτες. Μπορείτε να τις βρείτε στο ευρετήριο συνταγών.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-33089902520727012972016-07-03T11:39:40.775+02:002016-07-03T11:39:40.775+02:00Καλημερα. Εχω κανει δυο φορες τα πιτακια με γεμιση...Καλημερα. Εχω κανει δυο φορες τα πιτακια με γεμιση τυρι αλλα και λαχανικα και λουκανικα. Ειναι παντα νοστιμα και χορταστικα κι αρεσουν σε ολη την οικογενεια. Σας ευχαριστω για τη συνταγη. Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Θελω να κανω πιτακια με γεμιση κρεμα ζαχαροπλασικης αλλα κανει πολυ ζεστη για να φτιαξω ζυμη σφολιατας και δεν μου αρεσει να αγοραζω ετοιμα φυλλα. Θα μπορουσατε να μου προτεινετε Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-62940881869544191312015-08-03T20:18:48.671+02:002015-08-03T20:18:48.671+02:00Γειά σου Αρετή! Πολύ χαίρομαι που άρεσαν τα πιτάκι...Γειά σου Αρετή! Πολύ χαίρομαι που άρεσαν τα πιτάκια. Είναι τα αγαπημένα μου! Δώσε στη συνυφάδα σου τη διεύθυνση του μπλογκ μου ν' αρχίσει να μαγειρεύει κι εκείνη :) <br />Η μελιτζανοσαλάτα είναι πολύ ωραία, ελπίζω να την ευχαριστηθείτε!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-92037083372472540902015-08-03T08:31:15.659+02:002015-08-03T08:31:15.659+02:00Καλημέρα!
Έφτιαξα χθες τα τυροπιτάκια και τα κρεα...Καλημέρα! <br />Έφτιαξα χθες τα τυροπιτάκια και τα κρεατοπιτάκια. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω γιατί ξεκίνησα νηστεία από Σάββατο.... Ο λαός όμως (4 παιδιά) τα καταβρόχθισε! Έβαλα και για κολατσιό σήμερα για τα μικρά στο σταθμό και ο μεγαλύτερος μου ζήτησε εξτρα για να κεράσει το φίλο του(3χρ)...χαχαχα! Μου ζήτησε και η συνυφάδα μου τη συνταγή. Να ΄σαι καλά Μάγδα με τις συνταγές σου χωρίς Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-28153172308325465232013-12-15T11:28:14.937+01:002013-12-15T11:28:14.937+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία!! Να είσαι καλά! Π...Σ' ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία!! Να είσαι καλά! Περιττό να πω πόσο χαίρομαι που σας άρεσαν. Για μένα είναι το μοναδικό τυροπιτάκι/κρεατοπιτάκι που υπάρχει :)<br />Τί ωραία που έχετε δικιές σας ελιές και κάνετε δικό σας λάδι!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-10154814577631315202013-12-14T23:23:05.522+01:002013-12-14T23:23:05.522+01:00Αποφάσισε λοιπόν ο αγαπημένος μου πως ήρθε η ώρα κ...Αποφάσισε λοιπόν ο αγαπημένος μου πως ήρθε η ώρα και φέτος....να πάει για τη συλλογή ελαιόκαρπου....έπρεπε να πάει....δεν αφήνεις ανεκμετάλλευτο αυτό το δώρο άλλωστε!....πήρε και δυο - τρεις φίλους και μου ανακοίνωσε πως αρχίζει η δουλειά στο χωράφι με τις ελιές....καταλαβαίνεις λοιπόν ότι σαν καλή νοικοκυρά (βεβαίως βεβαίως!!!) έπρεπε να αναλάβω το θέμα τις σίτισης 3 αντρών που βοηθούν στο να Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-49438830293044640792013-09-25T10:51:27.424+02:002013-09-25T10:51:27.424+02:00Καλημέρα! Να' σαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ ...Καλημέρα! Να' σαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-34471335110742174712013-09-20T19:03:06.570+02:002013-09-20T19:03:06.570+02:00Μετά τα μουστοκούλουρα, ήρθε και η σειρά για αυτήν...Μετά τα μουστοκούλουρα, ήρθε και η σειρά για αυτήν την υπέροχη συνταγή!Εκπληκτικά!<br /><br />Πολλά συγχαρητήρια για το blog σου, το βρήκα τυχαία και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο παρουσίασης των συνταγών! Ανυπομονώ να δοκιμάσω και άλλες συνταγές σου στον ελεύθερό μου χρόνο..<br /><br />Καλή συνέχεια στην υπέροχη αυτή δουλειάAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-25130089632315996842013-04-06T19:07:33.337+02:002013-04-06T19:07:33.337+02:00Καλησπέρα Αγγελική! Πόσο χαίρομαι που σου άρεσαν δ...Καλησπέρα Αγγελική! Πόσο χαίρομαι που σου άρεσαν δεν μπορείς να φανταστείς. Εγώ τα φτιάχνω συνέχεια και δεν τα χορταίνουμε! Να' σαι καλά!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-40339636132581782402013-03-30T10:46:28.255+01:002013-03-30T10:46:28.255+01:00Καλημέρα, Μάγδα!Χθες έφτιαξα τα πιτάκια!Το τυροπιτ...Καλημέρα, Μάγδα!Χθες έφτιαξα τα πιτάκια!Το τυροπιτάκι ήταν τέλειο- όχι ότι το πιτάκι του κιμά πηγαινε πίσω, αλλά λίγο με το κρέας δυσκολεύομαι και δεν το καταναλώνω εδώ και μήνες εκτος από εξαιρετικές περιπτώσεις. Και πάλι μόνο με τη μορφή κιμά π.χ. τα ινδικά σου μπιφτέκια γαλοπούλας ή το μαντι σου-. Μολις βγήκαν από του φούρνο έφαγα δύο τυροπιτάκια και, αν είχα ετοιμάσει και άλλο φαγητό για το Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-288731998946768242013-02-27T20:03:14.613+01:002013-02-27T20:03:14.613+01:00Καλησπέρα Κωνσταντίνα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε...Καλησπέρα Κωνσταντίνα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ζύμη. Να' ναι καλά η γιαγιά μου, δική της είναι η συνταγή. Όχι, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε τάρτα. Αν την δοκιμάσεις θα περιμένω τις εντυπώσεις σου. Να'σαι και συ καλά και σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-61447817010397724292013-02-27T01:35:54.922+01:002013-02-27T01:35:54.922+01:00Υπέροχη,φοβερή μαγείρισα Μάγδα γειά σου.Τά έκανα σ...Υπέροχη,φοβερή μαγείρισα Μάγδα γειά σου.Τά έκανα σήμερα και ομολογώ ότι ξετρελάθηκα με τη ζύμη.Εξαιρετική!!Δυστυχώς έκανα την μισή ποσότητα και όπως καταλαβαίνεις δεν έμεινε ψίχουλο,για να δω πως θα είναι η ζύμη την επόμενη μέρα.Εχεις δοκιμάσει τη ζύμη αυτή για βάση τάρτας,ή να κάνω μόνη μου τη δοκιμή;γιατί πολύ με ενθουσίασε και η γεύση και η ευκολία της και η υφή της.<br />Να΄σαι πάντα καλά.Κωνσταντίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-47934876919032725382013-01-30T18:14:59.813+01:002013-01-30T18:14:59.813+01:00eine para poly wrea eutixos pou sas vrika exete tr...eine para poly wrea eutixos pou sas vrika exete tromeres syntages kai aples naste kala.Anonymousnoreply@blogger.com