tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post4956887332520092128..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Καραβίδες ψημένες στο γκριλ με ελαιόλαδο, λεμόνι και μπούκοβοmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-89721194497868524682015-12-25T15:02:11.247+01:002015-12-25T15:02:11.247+01:00Χρόνια Πολλά Μαρίνα! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν!...Χρόνια Πολλά Μαρίνα! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-8031964525864076412015-12-25T12:40:35.273+01:002015-12-25T12:40:35.273+01:00Καλημερα!φαγαμε μολις κ;ι ακομα δεν μπορουμε να συ...Καλημερα!φαγαμε μολις κ;ι ακομα δεν μπορουμε να συνελθουμε!φαντασου οτι ουτε το ντρεσινγκ δεν θελαμε να βαλουμε!καλες γιορτες !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11440641056527360987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-54425127767313919062015-11-25T20:13:50.616+01:002015-11-25T20:13:50.616+01:00Πολύ ωραίες φωτογραφίες, πολύ ζωντανές! Και εγώ πρ...Πολύ ωραίες φωτογραφίες, πολύ ζωντανές! Και εγώ προτιμώ να μην βάζω σάλτσες και να τις τρώω όσο πιο απλα γίνεται...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-44391739093061685712015-11-14T17:53:32.775+01:002015-11-14T17:53:32.775+01:00Σ' ευχαριστώ Πηνελόπη! Ήταν πράγματι ψωμωμένες...Σ' ευχαριστώ Πηνελόπη! Ήταν πράγματι ψωμωμένες. Ή τρως καραβίδες ή δε τρως! ;) Καλό ΣΚ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67510929198087920132015-11-14T17:52:22.747+01:002015-11-14T17:52:22.747+01:00Το μαντέμι δεν το αλλάζω με τίποτα. Ψήνει φοβερά κ...Το μαντέμι δεν το αλλάζω με τίποτα. Ψήνει φοβερά και μάλιστα καλύτερα από ψησταριά/bbq. Πολλές φορές όταν έχω κόσμο καλοκαίρι και ψήνουμε έξω στο bbq και στο γκριλ μέσα ταυτόχρονα, όλοι μα όλοι, μαζί κι εγώ, προτιμούν τη γεύση των κρεατικών/ψαριών κλπ που έχουν ψηθεί στο γκριλ. Για το αβγό δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι εντελώς διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-87495973003807461202015-11-14T17:40:24.258+01:002015-11-14T17:40:24.258+01:00Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τις μαγειρέψεις και ν...Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τις μαγειρέψεις και να τις καθαρίσεις. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μου δεν θα έχεις πρόβλημα. Ελπίζω να σου αρέσουν! Καλό ΣΚ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-85704883375954928202015-11-14T17:38:35.949+01:002015-11-14T17:38:35.949+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη! Να' σαι καλά!Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη! Να' σαι καλά!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-91529487908378409782015-11-14T17:38:00.591+01:002015-11-14T17:38:00.591+01:00Σ' ευχαριστώ Μαρία!Σ' ευχαριστώ Μαρία!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-83973279546385358682015-11-14T17:37:27.925+01:002015-11-14T17:37:27.925+01:00Είναι ένα πολύ απλός μα άκρως γευστικός τρόπος να ...Είναι ένα πολύ απλός μα άκρως γευστικός τρόπος να τις ετοιμάσεις. Και στις γαρίδες φυσικά ταιριάζουν οι γεύσεις αυτές. Φιλιά!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-47538305404952221772015-11-14T17:36:16.535+01:002015-11-14T17:36:16.535+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Πέπη! Ελπίζω να τις ευχαριστ...Σ' ευχαριστώ πολύ Πέπη! Ελπίζω να τις ευχαριστηθείς αν τις δοκιμάσεις.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-51506081737084412752015-11-13T19:53:20.516+01:002015-11-13T19:53:20.516+01:00Όπως καλά γράφεις Μάγδα, τα φρέσκα θαλασσινά, θέλ...Όπως καλά γράφεις Μάγδα, τα φρέσκα θαλασσινά, θέλουν πολύ λίγα υλικά για να γίνουν συναρπαστικά!<br />Ωραίες καραβίδες και "ψωμωμένες" όπως έλεγε η μάνα μου, όταν αγόραζε γαρίδες ή καραβίδες.<br />Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-60230872604637242392015-11-13T18:06:38.403+01:002015-11-13T18:06:38.403+01:00Καλησπέρα. Καραβίδες δύσκολα να βρω (ειδικά σε σχε...Καλησπέρα. Καραβίδες δύσκολα να βρω (ειδικά σε σχετικά νορμάλ τιμή) αλλά πρόσφατα έκανα γαρίδες σχεδόν όπως περιγράφεις, ψημένες όμως στην ψησταριά (το πράσινο αυγό), όπου γίνονται πραγματικά τέλειες. Παρόλα αυτά ζηλεύω και το γκριλ σου (και τις φωτογραφίες σου, όπως πάντα). Αχόρταγος...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-32397436035152137842015-11-13T10:21:42.408+01:002015-11-13T10:21:42.408+01:00Καλημερα!
Δεν εχω μαγειρεψει ποτέ καραβίδες, γιατι...Καλημερα!<br />Δεν εχω μαγειρεψει ποτέ καραβίδες, γιατι θεωρω οτι ειναι ενα πιάτο για προχωρημένους.<br />Νομιζω οτι αν καταφερω να μου τις καθαρισουν (χι χι) θα δοκιμασω την συνατγη σου που φαινεται βατή και οι καραβιδες πολύ νοστιμες στις φωτος απο πάνω ;)<br /><br />Να εχεις ενα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο!Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-58071437505650511992015-11-13T09:25:11.588+01:002015-11-13T09:25:11.588+01:00Σα να τις γεύτηκα και να τις μύρισα και να τις από...Σα να τις γεύτηκα και να τις μύρισα και να τις απόλαυσα με το κρασί που ανέφερες! <br /><br />Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!<br />Ελένη<br />https://myfortysomethingworld.wordpress.com/Ελενηhttps://www.blogger.com/profile/12880649867432193942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-75377489993493300832015-11-13T09:07:44.811+01:002015-11-13T09:07:44.811+01:00Υπέροχες! Αισθάνομαι ότι έχει φτάσει μέχρι εδώ το ...Υπέροχες! Αισθάνομαι ότι έχει φτάσει μέχρι εδώ το άρωμα τους!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-72757631172022115452015-11-13T08:27:11.780+01:002015-11-13T08:27:11.780+01:00Καλημέρα, αγαπώ πολύ καραβίδες σπάνια όμως βρίσκω ...Καλημέρα, αγαπώ πολύ καραβίδες σπάνια όμως βρίσκω καλές.<br />Έφτιαξα γαρίδες την ημέρα που ήρθε η Άρτεμις πασπαλισμένες με ένα μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων sparoza και ήταν εκπληκτικές. Αν βρω πάλι σήμερα θα τις κάνω όπως αυτές εδώ.<br />Πολλά φιλιάΞανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-60348702908306826752015-11-13T07:49:40.043+01:002015-11-13T07:49:40.043+01:00Μου αρέσουν τόσο πολύ οι καραβίδες που τις τρώω ψη...Μου αρέσουν τόσο πολύ οι καραβίδες που τις τρώω ψητές και σκέτες! Χωρίς αλάτι, χωρίς λαδολέμονο!<br />Την επόμενη φορά όμως θα τις ετοίμασω έτσι ακριβώς όπως μας προτείνεις!!!!<br />Υπέροχες είναι και τις φωτογράφισες τόσο όμορφα!!!!<br /><br />Καλημέρα Μάγδα!pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.com