tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post5615596683502064223..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Σοκολατένιο και παγωμένοmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-30237220216960170762013-05-17T14:32:02.939+02:002013-05-17T14:32:02.939+02:00Καλησπέρα Μαρία! Σ' ευχαριστώ κι εγώ που με εμ...Καλησπέρα Μαρία! Σ' ευχαριστώ κι εγώ που με εμπιστεύτηκες και το δοκίμασες. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Το παγωτό καφέ είναι τέλειο. Εύχομαι να το ευχαριστηθείτε και αυτό!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-20955671700600252412013-05-16T22:43:59.044+02:002013-05-16T22:43:59.044+02:00Αγαπητή Μάγδα,
Διαβάζω το εξαιρετικό blog σου εδώ...Αγαπητή Μάγδα,<br /><br />Διαβάζω το εξαιρετικό blog σου εδώ και πολύ καιρό. Η συνταγή αυτή στάθηκε η αφορμή να σου γράψω για πρώτη φορά: δεν έχω παγωτομηχανή (προς το παρόν) και έψαχνα κάτι δροσιστικό, εύκολο και κυρίως νόστιμο! Το σεμιφρέντο ήταν απλά τέλειο και τα πιτσιρίκια μου ξετρελάθηκαν.<br /><br />Ευχαριστούμε για τη συνταγή!<br /><br />ΥΓ. Σειρά έχει το παγωτό καφέ ...<br /><br />Μαρίαnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-87683124133295171342012-07-05T17:09:14.254+02:002012-07-05T17:09:14.254+02:00Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε! Εμάς μας έχει ξε...Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε! Εμάς μας έχει ξετρελάνει αυτό το σεμιφρέντο. Η τριμμένη σοκολάτα δίνει μια επιπλέον υφή και αν είσαι σοκολατομανής είναι όνειρο. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, Ειρήνη!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-53896181434529297262012-07-05T08:54:41.932+02:002012-07-05T08:54:41.932+02:00Το εφτιαξα χτες και το δοκίμασα σήμερα. Είναι τέλε...Το εφτιαξα χτες και το δοκίμασα σήμερα. Είναι τέλεια συνταγή. Τα αυγά, ενω μυρίζουν την ώρα που τα χτυπάς με τη ζάχαρη, καλύπτονται πλήρως στην συνέχεια από τη σοκολάτα. Παρέλειψα τα την τριμμένη σοκολάτα (από τεμπελιά), αλλά θα την προσθέσω την επόμενη φορά. Η υφή και η γεύση είναι εξαιρετικές. Ευχαριστούμε για τη συνταγή!Eirinihttps://www.blogger.com/profile/15833255732902591118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-49467372601184817642012-06-25T21:22:48.949+02:002012-06-25T21:22:48.949+02:00Παναγία μου Μάγδα! Τι μου έκανε το γλυκό σου! ΕΥτυ...Παναγία μου Μάγδα! Τι μου έκανε το γλυκό σου! ΕΥτυχώς που δεν έχω τα υλικά αλλιώς θα έτρεχα τώρα στην κουζίνα! Καταγράφεται στα προσεχή!Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-2338783250520868042012-06-25T16:57:48.556+02:002012-06-25T16:57:48.556+02:00Σεμιφρέντο δεν έχω φτιάξει ποτέ! Τι τέλειο που δεί...Σεμιφρέντο δεν έχω φτιάξει ποτέ! Τι τέλειο που δείχνει αυτό!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82763973823760331572012-06-23T10:39:00.912+02:002012-06-23T10:39:00.912+02:00εξαιρετικό!εξαιρετικό!pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-36794539614103441882012-06-22T11:05:33.833+02:002012-06-22T11:05:33.833+02:00ΕΛΕΝΑ — είναι όντως τέλειο!
Ερμιόνη — κι εσύ σοκο...ΕΛΕΝΑ — είναι όντως τέλειο!<br /><br />Ερμιόνη — κι εσύ σοκολατομανής; Σ' ευχαριστώ!<br /><br />Ειρήνη — αυτό είναι και καλύτερο ε; Να το τρως με το κουτάλι απ' το δοχείο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να σταματήσεις :)<br /><br />Marion — σ' ευχαριστώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-80464909188061246022012-06-21T22:37:09.789+02:002012-06-21T22:37:09.789+02:00Μάγδα δροσερά κολασμένο το γλυκό-παγωτό σου.
Η τέλ...Μάγδα δροσερά κολασμένο το γλυκό-παγωτό σου.<br />Η τέλεια απόλαυση.<br />Ωραία παρουσίαση.<br /><br />Φιλιά :)Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-56822798599902728712012-06-21T20:29:19.595+02:002012-06-21T20:29:19.595+02:00Μάγδα, θα μπορούσα να το τρώω με το κουτάλι μέσα α...Μάγδα, θα μπορούσα να το τρώω με το κουτάλι μέσα από τη φόρμα. Δεν θα προλάβει να σερβιριστεί!! Απόλαυση, σοκολατένια!!<br />Καλό σου βράδυ.Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-35608574336616617422012-06-21T11:54:58.594+02:002012-06-21T11:54:58.594+02:00Απίθανες φωτογραφίες!
Φαίνεται πραγματικά πολύ λαχ...Απίθανες φωτογραφίες!<br />Φαίνεται πραγματικά πολύ λαχταριστό και αφού είναι και σοκολατένιο, αναμφίβολα θα είναι υπέροχο!<br />Τα αυγά και μένα με προβληματίζουν βέβαια, αλλά εφόσον μπορούμε να τα αποστειρώσουμε όλα καλά!<br />Φιλιά Μάγδα μου!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52633770913265752662012-06-21T11:21:58.706+02:002012-06-21T11:21:58.706+02:00Βρήκα το τέλειο σοκολατένιο σεμιφρέντο, ευχαριστώ!...Βρήκα το τέλειο σοκολατένιο σεμιφρέντο, ευχαριστώ!!!<br />Φιλιά, καλή σου μέρα!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-22952135241961481222012-06-21T11:11:15.130+02:002012-06-21T11:11:15.130+02:00thegreenmixer — ο χρόνος είναι ενδεικτικός, αυτό π...thegreenmixer — ο χρόνος είναι ενδεικτικός, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η υφή του μείγματος να είναι σωστή. Αυτό μπορεί να πάρει και περισσότερο χρόνο, επ'ουδενί όμως λιγότερο. Αν σε απασχολεί η θερμοκρασία, μπορείς να χτυπήσεις το μείγμα μέχρι να φτάσει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.<br /><br />Νικολέτα — σ' ευχαριστώ!<br /><br />The Dark Chef — όταν τα χτυπάς στο μπεν-μαρί θα σου μυρίσουνmagdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-74892628202189185012012-06-21T10:34:03.047+02:002012-06-21T10:34:03.047+02:00Το αποθήκευσα και θα φτιαχτεί μόλις φαγωθεί το παγ...Το αποθήκευσα και θα φτιαχτεί μόλις φαγωθεί το παγωτό βανίλια που έφτιαξα χθες!!!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-26897440648183326322012-06-21T10:32:06.472+02:002012-06-21T10:32:06.472+02:00Πιστεύω ότι κι εγώ σαν τον Σ αν το είχα μπροστά μο...Πιστεύω ότι κι εγώ σαν τον Σ αν το είχα μπροστά μου δε θα σταματούσα να το τρώω!!!!Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-75188843425241371742012-06-21T09:51:40.870+02:002012-06-21T09:51:40.870+02:00Πολύ νόστιμο το παγωμένο σου σοκολατένιο γλύκισμα!...Πολύ νόστιμο το παγωμένο σου σοκολατένιο γλύκισμα!!Stella's Κουζινομπερδέματαhttps://www.blogger.com/profile/01268711961878757745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-75694177375626056652012-06-21T09:29:11.944+02:002012-06-21T09:29:11.944+02:00Είμαι σίγουρη για τη μοναδική βελούδινη υφή του! Τ...Είμαι σίγουρη για τη μοναδική βελούδινη υφή του! Τα αβγά και ο τρόπος που φουσκώνουν/χτυπιούνται μαζί με την αφράτη σαντιγύ πρέπει να συμβάλλουν σ' αυτό!<br />Τα πολλά αβγά ωστόσο δε μυρίζουν ή "σκεπάζονται" από τη σοκολάτα? Μήπως να βάζαμε και βανίλια ή κάποιο λικέρ επιπλέον?paraxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-70568597756768421722012-06-21T09:10:40.291+02:002012-06-21T09:10:40.291+02:00ονειρεμένο.... όπως κάθε ανάρτησή σου!! νικολέταονειρεμένο.... όπως κάθε ανάρτησή σου!! νικολέταAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-78862583227456887822012-06-21T08:22:04.860+02:002012-06-21T08:22:04.860+02:00Φαίνεται φανταστικό το σεμιφρέντο και θα'θελα ...Φαίνεται φανταστικό το σεμιφρέντο και θα'θελα να το δοκιμάσω, αλλά έχω ένα θέμα με τα αυγά. Επειδή δεν αναφέρεις πουθένα θερμοκρασία, πιστεύεις ότι "αποστειρώνονται" επαρκώς τα 6-7 λεπτά στο μπεν μαρι?Anonymousnoreply@blogger.com