tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post6117352962665512311..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Πικάντικο ινδικό dahl με κόκκινες φακές και νεροκολοκύθα σερβιρισμένο με μπασμάτι και πρόβειο γιαούρτιmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-5179407461754440012017-10-30T11:37:54.379+01:002017-10-30T11:37:54.379+01:00Καλησπέρα Ηλία. Πρέπει να κρίνεις μόνος σου ποιό ε...Καλησπέρα Ηλία. Πρέπει να κρίνεις μόνος σου ποιό είναι το "χαμηλό" στα δικά σου μάτια κουζίνας κι εκεί να το σιγοβράσεις. Αν το 4,5 είναι το μεσαίο, τότε χαμηλό είναι το 1,5 φαντάζομαι.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82505546762553789422017-10-30T08:54:21.041+01:002017-10-30T08:54:21.041+01:00Γεια σου Μάγδα! Εμένα τα μάτια της κουζίνας ρυθμίζ...Γεια σου Μάγδα! Εμένα τα μάτια της κουζίνας ρυθμίζονται από 0,5 μέχρι 9 (induction). Τι θα διάλεγες εσύ για το ρύζι; Στο 0,5 μάλλον δε θα γίνει ποτέ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Eliashttps://www.blogger.com/profile/13752324134000473078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52621706092386952162017-03-13T22:29:20.889+01:002017-03-13T22:29:20.889+01:00Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας άρεσε και που ευχ...Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας άρεσε και που ευχαριστιόσαστε τις συνταγές μου.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-30869655519852840552017-03-13T20:26:02.075+01:002017-03-13T20:26:02.075+01:00Απλά τέλειο ..... μου έρχεται να φάω όλη την κατσα...Απλά τέλειο ..... μου έρχεται να φάω όλη την κατσαρόλα ..... έχω επιχειρήσει 2-3 συνταγές σας και πάντα πετυχαίνουν ..... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10758966619845410318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52874422564473235962016-04-01T14:45:02.764+02:002016-04-01T14:45:02.764+02:00Καλησπέρα Τάτι. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ...Καλησπέρα Τάτι. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η συνταγή και την ευχαριστήθηκες. Καθόλου σεντόνι! Σχόλια σαν τα δικά σου είναι που περιμένω πώς και πώς, από ανθρώπους που δοκιμάζουν τις συνταγές μου και που μου αφήνουν τις εντυπώσεις τους. Αυτό είναι που με κάνει να συνεχίζω να γράφω αυτό το μπλογκ. Σ' ευχαριστώ και πάλι.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-5464945041289595602016-04-01T08:18:35.996+02:002016-04-01T08:18:35.996+02:00Εξαιρετικη συνταγη οπως ολες αλλωστε απο το blog σ...Εξαιρετικη συνταγη οπως ολες αλλωστε απο το blog σας. το εφτιαξα δυο φορες,την δευτερη με περισσοτερη καυτερη πιπερια,αν και ετρεχαν τα ματια ως κρουνοι, ηταν απολαυση.το κακο βεβαια ειναι οτι μπορω να φαω ολη την κατσαρολα κατα την διαρκεια της ημερας.εν ονοματι του υγεινου οσπριου ομως δεν πειραζει.οσο για την συνολικη εικονα του blog σας θελω να προτεινω να κανετε συμβουλευτικη blogging σε τατιnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-81480019713261769742016-03-04T15:55:19.092+01:002016-03-04T15:55:19.092+01:00Σ' ευχαριστώ!
Ναι, εννοώ στο πιο χαμηλό που πά...Σ' ευχαριστώ!<br />Ναι, εννοώ στο πιο χαμηλό που πάει το μάτι της κουζίνας (εγώ έχω γκάζι).magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-90833494260240187472016-03-04T12:49:48.203+01:002016-03-04T12:49:48.203+01:00Πολύ ωραιο πιάτο!
Εκανα το ρυζι και μου εβρασε πολ...Πολύ ωραιο πιάτο!<br />Εκανα το ρυζι και μου εβρασε πολύ γρηγορα... καπου πρεπει να εκενα λαθος. Οταν λες σε χαμηλι φωτια εννοεις στην πρωτη πρωτη σκαλα?<br /><br />ΥΓ<br />Την ειχα φτιαξει την μους σου και ηταν παρα πολύ ωραια και ευκολη στην παρασκευη ;)Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-81041907745343417232016-03-03T13:19:34.269+01:002016-03-03T13:19:34.269+01:00Σ' ευχαριστώ Τάνια. Άσε, μου τα λένε για τον κ...Σ' ευχαριστώ Τάνια. Άσε, μου τα λένε για τον καιρό στην Αθήνα. Χάλια! Εδώ ευτυχώς καταλαβαίνουμε τις εποχές κι είναι πολύ όμορφο αυτό. magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-3158037009379062552016-03-03T13:16:42.267+01:002016-03-03T13:16:42.267+01:00Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε Αγγελική. Σ' ευχαρ...Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε Αγγελική. Σ' ευχαριστώ που το δοκίμασες.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-22165097561082912222016-03-03T12:58:51.585+01:002016-03-03T12:58:51.585+01:00Επέστρεψα για την ετυμηγορία.
Τελικά βρήκα περίπου...Επέστρεψα για την ετυμηγορία.<br />Τελικά βρήκα περίπου 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι και αφού πρόσθεσα λίγο νερό, το έβαλα να βράσει μαζί με το dahl. <br />Μας άρεσε πάρα πολύ! Περίμενα να είναι πιο "βαρύ" λόγω μυρωδικών και μπαχαρικών αλλά υπήρχε αρμονία στις γεύσεις. Σίγουρα θα το ξαναφτιάξω! Αγγελική~CooKikahttps://www.blogger.com/profile/04438919250465204670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-35608964238414564722016-03-03T12:14:44.487+01:002016-03-03T12:14:44.487+01:00Τέλειο φαγητό, comfort food όπως λες και ιδανικό γ...Τέλειο φαγητό, comfort food όπως λες και ιδανικό για την μέρα που περιγράφεις (εμείς εδώ με τον αφρικάνικο καιρό +σκόνη ζηλέυουμε λίγο τέτοιο σκηνικό που περιγράφεις).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82766759209216098052016-03-01T20:57:19.211+01:002016-03-01T20:57:19.211+01:00Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου.Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-83330417164793438642016-03-01T20:56:57.969+01:002016-03-01T20:56:57.969+01:00Καλησπέρα Αγγελική! Και τα δυο νομίζω θα του ταίρι...Καλησπέρα Αγγελική! Και τα δυο νομίζω θα του ταίριαζαν. Θα χαρώ να μάθω πώς σου φάνηκε.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-27976387743935840752016-03-01T18:41:14.532+01:002016-03-01T18:41:14.532+01:00Καλησπέρα Μάγδα!
Είναι ήδη στην κατσαρόλα και μυρ...Καλησπέρα Μάγδα! <br />Είναι ήδη στην κατσαρόλα και μυρίζει τόσο ωραία!! <br />Θα γίνει ταπεράκι για το γραφείο αλλά δεν έχω ρύζι. Θα πήγαινε πλιγούρι ή κινόα;Αγγελική~CooKikahttps://www.blogger.com/profile/04438919250465204670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-27695947248905102192016-03-01T17:27:01.645+01:002016-03-01T17:27:01.645+01:00Θα το φτιαξω αυριο και θα επανελθωΘα το φτιαξω αυριο και θα επανελθωτατιnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-35259426095560151872016-02-29T20:14:47.359+01:002016-02-29T20:14:47.359+01:00Σ' ευχαριστώ Κλεομένη! Αδυναμίες μεγάλες. :)Σ' ευχαριστώ Κλεομένη! Αδυναμίες μεγάλες. :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-66137131972971091292016-02-29T14:35:06.486+01:002016-02-29T14:35:06.486+01:00Καλησπέρα. Η παρέλαση των χάλκινων σκευών σήμερα ε...Καλησπέρα. Η παρέλαση των χάλκινων σκευών σήμερα είναι όλα τα λεφτά...cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.com