tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post6275631621203786931..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Η συκιάmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-51899984487290464442011-10-16T15:03:34.504+02:002011-10-16T15:03:34.504+02:00Athina, manousina, kiki — ευχαριστώ!
Ανώνυμε — πο...Athina, manousina, kiki — ευχαριστώ!<br /><br />Ανώνυμε — πολύ ωραία ιδέα! Όταν ξαναφτιάξω (του χρόνου πια) θα το δοκιμάσω. <br /><br />mariana — σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάνα μου!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-50102522579855558512011-10-14T10:12:35.081+02:002011-10-14T10:12:35.081+02:00Από τις πολύ ωραίες μαρμελάδες! Και έχει δίκιο ο α...Από τις πολύ ωραίες μαρμελάδες! Και έχει δίκιο ο ανώνυμος, το πιπέρι ταιριάζει εξαιρετικά μαζί της... εγώ βάζω μερικούς κόκκους καθώς βράζει.<br />Συγχαρητήρια και για το Saveur! Το είδα μόλις τώρα στο σχόλιο του Αγγελή! Μπράβο Μάγδα μου! :)marianahttp://www.historyofgreekfood.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67008377079160667272011-10-11T15:33:29.308+02:002011-10-11T15:33:29.308+02:00πρόταση για τολμηρούς - αν σας περίσσεψαν σύκα ακο...πρόταση για τολμηρούς - αν σας περίσσεψαν σύκα ακολουθήστε τις οδηγίες σας και αντικαταστείστε τη βανίλια με λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι που θα το βάλετε στη μαρμελάδα σας 1- 2 λεπτά πριν σβήσετε τη φωτιά...φανταστείτε το ,τολμήστε το και τα ξαναλέμε ...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-87758848915991443782011-10-11T15:01:43.751+02:002011-10-11T15:01:43.751+02:00Τι τέλεια περιγραφή! Παρόλο που σαν φρούτο το σύκο...Τι τέλεια περιγραφή! Παρόλο που σαν φρούτο το σύκο δεν το τρώω, τη μαρμελάδα τη λατρεύω. Πιστεύω ότι είναι η ωραιότερη!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52191928709801026172011-10-10T15:22:12.655+02:002011-10-10T15:22:12.655+02:00Να μπορούσα να βάλω το χέρι μου μέσα στην οθόνη......Να μπορούσα να βάλω το χέρι μου μέσα στην οθόνη..... Τέλεια φαίνεται.<br />φιλάκιαmanousinahttps://www.blogger.com/profile/10911959413519484278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-11630954079846127842011-10-09T23:31:14.805+02:002011-10-09T23:31:14.805+02:00Μάγδα μου τόσο ωραία η ανάρτησή σου για ακόμα μια ...Μάγδα μου τόσο ωραία η ανάρτησή σου για ακόμα μια φορά!αλλά και η συνταγή εξαιρετική, λατρεύω τα σύκα,αλλά μέχρι τώρα τα τρώω και δεν προλαβαίνουν να γίνουν μαρμελάδα!Athina(Sugar Buzz)https://www.blogger.com/profile/15028704854045937895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-41736157346706974782011-10-09T23:02:12.705+02:002011-10-09T23:02:12.705+02:00Arti — τα σποράκια είναι λίγο μπελάς αλλά όπως τα ...Arti — τα σποράκια είναι λίγο μπελάς αλλά όπως τα λες, τα σύκα είναι σκέτη γλύκα.<br /><br />Ελπινίκη — ωμό είναι το καλύτερό μου. Σ'ευχαριστώ!<br /><br />Angelis — καλώς όρισες!<br />Κρίμα για την γιαγιούλα σου. Σου άφησε όμως ωραίες αναμνήσεις ε;<br />Να είσαι και συ καλά και σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Πολύ χαίρομαι που με διαβάζει κάποιος από την Πόλη! :)<br /><br />Vita — να'magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82621338396028583742011-10-09T18:09:36.473+02:002011-10-09T18:09:36.473+02:00Υπέροχο post Μάγδα! Πολύ το χάρηκα.Υπέροχο post Μάγδα! Πολύ το χάρηκα.Vitahttps://www.blogger.com/profile/12697712007919316674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-59298936445651648272011-10-09T16:23:19.863+02:002011-10-09T16:23:19.863+02:00Σας γνώρισα μέσα από τη λίστα του Saveur, με τα 55...Σας γνώρισα μέσα από τη λίστα του Saveur, με τα 55 πιο ενδιαφέροντα γαστρομπλόγκς απ' όλον τον κόσμο και από τότε σας παρακολουθώ ανελλιπώς!<br /><br />Η ιστορία από τα παιδικά σας χρόνια μας γυρίζει όλους πίσω και μας συγκινεί:) Η δική μου γιαγιούλα η Χρυσάνθη πάλι, υποτίθεται για να μας προστατεύσει από παραγινωμένα σύκα, έκανε τσεκ πρώτα αυτή λέγοντας "για να δούμε αυτό, καλό είναι ή Angelishttps://www.blogger.com/profile/13785433799753177016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-33285669042446254062011-10-09T10:19:28.470+02:002011-10-09T10:19:28.470+02:00Το συκο ειναι απο τα φρουτα που δεν αρεσει καθολου...Το συκο ειναι απο τα φρουτα που δεν αρεσει καθολου ωμο, αλλα το λατρευω κυριολεκτικα σε μαρμελαδα και γλυκο κουταλιου!<br />Γεια στα χερια σου!Elpinikihttps://www.blogger.com/profile/09612735447895656354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-12310972372135802011-10-08T17:41:22.185+02:002011-10-08T17:41:22.185+02:00Από τις πιο αγαπημένες μας μαρμελάδες θα έλεγα!! Κ...Από τις πιο αγαπημένες μας μαρμελάδες θα έλεγα!! Και πολύ ωραίος ο συνδιασμός με το τυρί!!! Αλλά και το σύκο από μόνο του είναι σκέτη γλύκα!!! (κι ας μας κολλάνε σποράκια μετά στα δόντια!!!)Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-70508281409428094292011-10-08T14:46:56.525+02:002011-10-08T14:46:56.525+02:00Σ'ευχαριστώ Ξανθή. Είναι από τις αγαπημένες μο...Σ'ευχαριστώ Ξανθή. Είναι από τις αγαπημένες μου, για να μη πω "η" αγαπημένη μου μαρμελάδα.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-4723698375271751562011-10-08T09:40:33.213+02:002011-10-08T09:40:33.213+02:00Υπέροχη εισαγωγή!!
Τη μαρμελάδα αυτή τη λατρεύω έχ...Υπέροχη εισαγωγή!!<br />Τη μαρμελάδα αυτή τη λατρεύω έχω ήδη φτιάξει αρκετή και προσπαθώ να βρω τώρα λίγα ακόμη από τα τελευταία σύκα για τις ανάγκες του μπαζαρ.<br />Καλή σου μέρα!!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com