tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post6789917631907275044..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Strawberry fields forever: Part IIImagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-7074089227197111672017-03-30T13:04:50.050+02:002017-03-30T13:04:50.050+02:00Γειά σας. Λυπάμαι αλλά δεν δεν έχω ιδέα. Δεν χρησι...Γειά σας. Λυπάμαι αλλά δεν δεν έχω ιδέα. Δεν χρησιμοποιώ στέβια.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-79926825886568833072017-03-30T09:32:30.346+02:002017-03-30T09:32:30.346+02:00Γεια σας, Έχω μια ερώτηση: επειδή είμαι έγκυος και...Γεια σας, Έχω μια ερώτηση: επειδή είμαι έγκυος και πρέπει να αποφεύγω τη ζάχαρη, μπορώ να αντικαταστήσω την άχνη με στέβια; Αν ναι, ποια είναι η αναλογία; Ευχαριστώ πολύ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-54151163689657043782012-06-03T13:14:17.901+02:002012-06-03T13:14:17.901+02:00Χαίρομαι πάααρα πολύ που σας άρεσε! Είναι τέλειο δ...Χαίρομαι πάααρα πολύ που σας άρεσε! Είναι τέλειο δεν είναι; Σοκολατένιο με αυτή τη συνταγή δε γίνεται, αλλά έχω <a href="http://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.nl/2011/09/ice-cream-you-scream.html" rel="nofollow">αυτό</a> το οποίο είναι καταπληκτικό παγωτό.<br />Καλό μήνα!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-1459762187180184692012-06-02T22:44:09.245+02:002012-06-02T22:44:09.245+02:00Mάγδα μου το έκανα σήμερα.
Απλά ΤΕΛΕΙΟ.
Βέβαια χωρ...Mάγδα μου το έκανα σήμερα.<br />Απλά ΤΕΛΕΙΟ.<br />Βέβαια χωρίς πατωγομηχανή, αλλά δεν με δυσκόλεψε καθόλου.<br />Εχει την γεύση από ένα παγωτό που παίρνουμε απο ένα ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς και πάντα μας άρεσε γιατί είχε γεύση φράουλας. Ο γιος μου ενθουσιάστηκε. Ειπε πως έχει τέλεια γεύση. Λίγο του έδωσα να δοκιμάσει.<br />Δενβλέπω να υπάρχει για πολύ. Τους είπα πως πρέπει να μεινει κανονικά Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-90971797527372147292012-05-16T19:36:25.649+02:002012-05-16T19:36:25.649+02:00Θέλω παγωτομηχανή τώρα!!!
ΤρελοτουρίστριαΘέλω παγωτομηχανή τώρα!!!<br /><br />ΤρελοτουρίστριαCrazy Touristshttps://www.blogger.com/profile/06629841298434129842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-41440779548850357812012-05-14T23:05:49.401+02:002012-05-14T23:05:49.401+02:00Καλησπέρα! Όπως γράφω και στη συνταγή, η ζάχαρη άχ...Καλησπέρα! Όπως γράφω και στη συνταγή, η ζάχαρη άχνη θέλει καλό χτύπημα ώστε να διαλυθούν τυχόν σβώλοι. Αυτό ίσως σου έδωσε την αλευρώδη γεύση αν και μου φαίνεται περίεργο αφού η ζάχαρη λιώνει μέσα στο υγρό.<br />Οι φράουλες δεν είναι ανάγκη να είναι βιολογικές για να είναι νόστιμες. Αλλά αν δεν είναι γευστικές, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι γευστικό το παγωτό.<br />Χαίρομαι που σας άρεσε. Να&#magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-46519485089704450102012-05-14T16:04:27.641+02:002012-05-14T16:04:27.641+02:00μαγδα γεια σου - παρακολουθω το blog σου καιρό, μ...μαγδα γεια σου - παρακολουθω το blog σου καιρό, μ΄αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις της κουζίνα . <br />Το παγωτό το έφτιαξα σε παγωτομηχανή - μου άρεσε αν και θα έκανα καποιες μικρές παρεμβάσεις την επόμενη φορά . <br />Μου φάνηκε ότι η άχνη το κάνει να αλευρίζει λίγο στη γεύση - την επόμενη φορά θα ζεστάνω το γάλα και θα λιώσω κρυσταλλική ζάχαρη . Και θα ήθελα να είναι λίγο πιο έντονη η γέυσηpikramigdalonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-46169552929206419772012-05-14T12:46:17.073+02:002012-05-14T12:46:17.073+02:00Όλγα — χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!! Εξαφανίστηκε ...Όλγα — χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!! Εξαφανίστηκε ε; Κι εδώ έτσι γίνεται!<br /><br />Penelope — αν σας αρεέουν πολύ τα παγωτά νομίζω πως είναι καλή κίνηση η αγορά παγωτομηχανής. Μπορεί να είναι λίγο ακριβή αλλά αν σκεφτείς πόσα δίνεις για έτοιμα παγωτά το χρόνο, τότε αξίζει. Πάντως η ευκολία οδηγεί στο να τα φτιάχνεις πιο συχνά, όντως! Ευχαριστώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-50896542639746420682012-05-14T11:36:35.786+02:002012-05-14T11:36:35.786+02:00Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες όμορφες φωτογραφίες πα...Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες όμορφες φωτογραφίες παγωτών, όλο και σκέφτομαι αν τελικά θα πρέπει να αποφασίσω να αγοράσα παγωτομηχανή! Χρόνια το σκέφτομαι και χρόνια το αποφεύγω γιατί ξέρω πως άμα θα ξεκινήσω...δεν θα σταματώ με τίποτε!<br /><br />Εξαιρετικό και σε χρώμα αλλά και σε υφή, φαίνεται καλή μου Μάγδα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-30649064163690231952012-05-13T20:17:46.023+02:002012-05-13T20:17:46.023+02:00Κανένα πρόβλημα Μάγδα!Το παγωτό μία που το κάναμε,...Κανένα πρόβλημα Μάγδα!Το παγωτό μία που το κάναμε,μία που το φάγαμε..Κοινώς άπαιχτο και να είσαι καλά πουλάκι μου(βέβαια δεν έχει την δικιά σου όψη μιας και δεν έχω παγωτομηχανή,αλλά γευστικά άρεσε πολύ πολύ)..Ευχαριστούμε λοιπόν..ΌλγαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-15975008291911728482012-05-12T15:08:31.308+02:002012-05-12T15:08:31.308+02:00peps — μια χαρά βγαίνει και χωρίς παγωτομηχανή. Σ&...peps — μια χαρά βγαίνει και χωρίς παγωτομηχανή. Σ' ευχαριστώ!<br /><br />Όλγα — χαχαχαχ γελάω με τη γκάφα μου! Συγνώμη Όλγα μου. Δεν έχω ιδέα πώς μου ήρθε το Βάσω. Και δεν ξέρω και καμία Βάσω!!<br /><br />Ερμιόνη — είναι όντως πανεύκολο! Σ' ευχαριστώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-64561982846220319322012-05-12T14:51:47.521+02:002012-05-12T14:51:47.521+02:00Μάγδα μου μ' αρέσει πολύ!
Είναι πανεύκολο, μ&#...Μάγδα μου μ' αρέσει πολύ!<br />Είναι πανεύκολο, μ' αρέσει που δεν περιέχει αυγά και κρέμα γάλακτος, έχει ωραία υφή και υπέροχο χρώμα!<br />Πολύ το ζήλεψα έτσι όπως το είδα!<br />Φιλιά!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-85918710604573709382012-05-12T13:57:05.251+02:002012-05-12T13:57:05.251+02:00Mάγδα μου συγνώμμη αλλά Όλγα με λένε(η ανώνυμη με ...Mάγδα μου συγνώμμη αλλά Όλγα με λένε(η ανώνυμη με το σουρωτήρι)....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-7176459878456214352012-05-12T08:18:24.215+02:002012-05-12T08:18:24.215+02:00Den exo pagotomixani alla tha to ftiakso! Ap'...Den exo pagotomixani alla tha to ftiakso! Ap'oles tis sintages pou exo dei, i diki sou exei ta ligotera ulika kai m aresei poli etsi opos fenete sti foto!!!! Teleio! !!!!pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-6007406690952009772012-05-12T00:12:46.722+02:002012-05-12T00:12:46.722+02:00Nasia — ναι, είναι πολύ απλή κι εύκολη συνταγή αλλ...Nasia — ναι, είναι πολύ απλή κι εύκολη συνταγή αλλά τόσο μα τόσο νόστιμη!<br /><br />Arti — κι εκεί συννεφιά; Εδώ σήμερα κάπως γύρισε και είδαμε και μερικές ώρες ήλιο. Μετά φυσικά ξανακρύφτηκε!<br /><br />Taste Advisor — φραούλα; Χεχε ελπίζω να της αρέσει της βαφτιστήρας!<br /><br />ΕΛΕΝΑ — κι εσύ ε; Μα σε προδιαθέτουν οι φράουλες να φτιάξεις πολλά και γευστικά γλυκά. Είναι το φρούτο-θαύμα, μαζί magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-19828790259985845762012-05-11T20:23:53.052+02:002012-05-11T20:23:53.052+02:00Υπέροχο χρώμα πρώτα από όλα! Φαίνεται αφράτο και λ...Υπέροχο χρώμα πρώτα από όλα! Φαίνεται αφράτο και λαχταριστό! Πολύ μου αρέσει το νέο header!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67935685167103619032012-05-11T19:31:05.060+02:002012-05-11T19:31:05.060+02:00Είναι υπέροχο, τι να πρωτοπώ!!!Για την υφή, για το...Είναι υπέροχο, τι να πρωτοπώ!!!Για την υφή, για το χρώμα, για τη γεύση που σίγουρα είναι εκπληκτική;Μπράβο, μου αρέσει που δεν περιέχει αυγά!!!<br />Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!Elenihttps://www.blogger.com/profile/10169474466352429763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52172065435010467292012-05-11T19:09:00.426+02:002012-05-11T19:09:00.426+02:00Πωπωπωπωπωπω.... αυτό είναι παγωτό!!!!
Καλό Σαβ/κο...Πωπωπωπωπωπω.... αυτό είναι παγωτό!!!!<br />Καλό Σαβ/κο!!!elenihttps://www.blogger.com/profile/06105765924164124275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-34458015647736620622012-05-11T18:12:16.600+02:002012-05-11T18:12:16.600+02:00Ετσι όπως το βλέπω σερβιρισμένο στο μπολάκι είναι ...Ετσι όπως το βλέπω σερβιρισμένο στο μπολάκι είναι τέλειο. Από χρώμα και υφή (όπως φαίνεται) πολύ καλό.<br />Το γεγονός ότι δεν έχει αυγό στα συν του.<br /><br />Με βάζεις σε σκέψη (αν και δεν έχω φτιάξει ποτέ παγωτό)<br /><br />Η αλλαγη στο header πολύ ωραία. Οι φωτογραφίες σου είναι πάντα προσεγμενες και επαγγελματικές.<br /><br />Φιλιά & καλό σαββατοκύριακο (ελπίζω όχι συννεφιασμένο) :)Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-55649007274773004732012-05-11T17:32:40.949+02:002012-05-11T17:32:40.949+02:00Από που να αρχίσω σήμερα; Από το υπέροχο παγωτό φρ...Από που να αρχίσω σήμερα; Από το υπέροχο παγωτό φράουλας (άγγιξες το ευαίσθητο σημείο μου, τα παγωτά είναι η αδυναμία μου), από τις ωραίες φωτογραφίες, από το πόσο εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το παγωτό; <br /> Άψογο το παγωτό φράουλας και στο χρώμα και στην υφή του. Καλοφάγωτο, αν και δεν νομίζω πως θα έχει μείνει τίποτα, τώρα που σου γράφω!!! Μετά αναρωτιέμαι πως τα βάζω τα κιλά με τόσο Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-25504345750272586282012-05-11T10:33:59.943+02:002012-05-11T10:33:59.943+02:00Επειδή είμαι φαν της φράουλας(είχα κάνει παλιότερα...Επειδή είμαι φαν της φράουλας(είχα κάνει παλιότερα το φανταστικό σου κέικ με κομμάτια φράουλας μέσα),μόλις πάρω θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία,χωρίς παγωτομηχανή.Α!Ωραίο σουρωτήρι :)..ΌλγαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-42513934452531300862012-05-11T10:20:32.049+02:002012-05-11T10:20:32.049+02:00Μα τι υπέροχα χρώματα!!!Για μένα μπορεί να μην άρχ...Μα τι υπέροχα χρώματα!!!Για μένα μπορεί να μην άρχισε η εποχή του παγωτού αλλά του θαυμασμού είναι εδώ!!!Φιλάκια.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-72897788311543053892012-05-11T10:11:08.451+02:002012-05-11T10:11:08.451+02:00Πάντως και στην Ελλάδα αυτές τις μέρες δροσούλες έ...Πάντως και στην Ελλάδα αυτές τις μέρες δροσούλες έχουμε!<br />Οχι κρύο.... σε καμιά περίπτωση δεν κάνει κρύο, αλλά έχει ένα ευχάριστο αεράκι!<br />Με παγωτό φράουλα ξεκινάω πάντα κι εγώ τα παγωτά του καλοκαιριού, είναι το φρούτο που μας προκαλεί να κάνουμε ένα σωρό νοστιμιές μαζί του!<br />Το παγωτάκι σου φαίνεται σούπερ!<br />Φιλιά!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-29014422945769965722012-05-11T09:41:30.821+02:002012-05-11T09:41:30.821+02:00Το κάνεις να δείχνει τόσο εύκολο! Θα δοκιμαστεί ιδ...Το κάνεις να δείχνει τόσο εύκολο! Θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα για την βαφτισιμιά που της αρέσει τόσο πολύ η φραούλα όπως τη λέει..Taste Advisorhttps://www.blogger.com/profile/02171102132260697416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-44027677437112397832012-05-11T08:46:30.419+02:002012-05-11T08:46:30.419+02:00Μας βασάνισες πολύ όμορφα πρωι πρωί αλλά αξίζει το...Μας βασάνισες πολύ όμορφα πρωι πρωί αλλά αξίζει τον κόπο!!! Πρέπει να κάνω λίγο χώρο στην κατάψυξη και να προσπαθήσω κι εγώ να κάνω παγωτό!!! Η νέα φωτογραφία στο blog είναι πολύ ωραία!!! Την καλήμέρα μου από την συννεφιασμένη Αθήνα!!! (έτσι για να μη νιώθεις μόνη που ο καιρός είναι χάλια εκεί!!)Artihttps://www.blogger.com/profile/09919475364428779263noreply@blogger.com