tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post6900819579100837438..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Η Σπείραmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger39125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-80871390589007388932016-02-07T12:42:36.755+01:002016-02-07T12:42:36.755+01:00Να' σαι καλά Κική! Χαίρομαι πολύ που ευχαριστι...Να' σαι καλά Κική! Χαίρομαι πολύ που ευχαριστιέσαι τις συνταγές μου. :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-7121961176970783672016-02-01T22:01:38.901+01:002016-02-01T22:01:38.901+01:00Πεντανοστιμα!εχω ξετρελαθει με τις συνταγες σου,εχ...Πεντανοστιμα!εχω ξετρελαθει με τις συνταγες σου,εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες μεσα σε μια εβδομαδα κ θα ακολουθησουν κι αλλες γιατι ολες διναι πετυχημενες!<br />Κικηnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-24944652842875303522015-08-27T22:36:19.278+02:002015-08-27T22:36:19.278+02:00Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, πάντα τα καταναλώνουμε ...Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, πάντα τα καταναλώνουμε φρέσκα, αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα αν το δοκιμάσεις. Μην τα κρατήσεις όμως καιρό στην κατάψυξη γιατί το τυρί δεν πρέπει να μένει εκεί για πολύ.<br />Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-24647139693058500702015-08-24T11:02:29.265+02:002015-08-24T11:02:29.265+02:00Μάγδα μου, βγήκαν υπέροχα. Όμως αν τα έψηνα με τη ...Μάγδα μου, βγήκαν υπέροχα. Όμως αν τα έψηνα με τη φέτα και τα αποθήκευα στην κατάψυξη, για να τα ζεστάνω πριν τα χρειαστώ, θα γινόταν λες; ΕυχαριστώAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-31524518855032655612014-11-21T15:01:57.470+01:002014-11-21T15:01:57.470+01:00Καλησπέρα Παυλίνα! Συγνώμη που σου απαντώ με καθυσ...Καλησπέρα Παυλίνα! Συγνώμη που σου απαντώ με καθυστέρηση.<br />Φυσικά και μπορείς να τα φτιάξεις σκέτα, αν και η μαγεία είναι στη γέμιση. <br />Θα φτιάξεις τη ζύμη κανονικά και μετά θα την πλάσεις σε κορδόνια και θα κάνεις ρολάκια σαν σπείρα. Ψήσιμο κι έτοιμα! Ελπίζω να σου αρέσουν και θα χαρώ να μάθω πώς σου βγήκαν!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-16601266885229581752014-11-18T09:30:31.214+01:002014-11-18T09:30:31.214+01:00μάγδα μου, να σε ρωτήσω κάτι. Αυτά τα ψωμάκια μπορ...μάγδα μου, να σε ρωτήσω κάτι. Αυτά τα ψωμάκια μπορώ να τα φτιάξω και χωρίς γέμιση; Σκέφτομαι να τα κάνω για ένα τραπέζι που θάχω την κυριακή αλλά χωρίς τη φέτα μέσα, θα ήταν καλά νομίζεις κι έτσι; παυλίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-29646441115901282902014-09-04T10:48:51.892+02:002014-09-04T10:48:51.892+02:00Να' σαι καλά Παυλίνα! Χαίρομαι πολύ που σας άρ...Να' σαι καλά Παυλίνα! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-88921683543778117002014-09-04T06:51:20.991+02:002014-09-04T06:51:20.991+02:00Μάγδα μου, το μπλογκ σου είναι ένας θησαυρός. Τα τ...Μάγδα μου, το μπλογκ σου είναι ένας θησαυρός. Τα τυρόψωμα αυτά μας έχουν ξετρελάνει. Τα έφτιαξα σε 3 εβδομάδες 2 φορές. Ευχαριστούμεπαυλίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-63069895717072122862014-02-07T10:34:59.111+01:002014-02-07T10:34:59.111+01:00Χαίρομαι που σου άρεσαν. Ναι, ζεστά και φρεσκοψημέ...Χαίρομαι που σου άρεσαν. Ναι, ζεστά και φρεσκοψημένα είναι σαφώς πιο νόστιμα. Μπορείς να διατηρήσεις τη ζύμη στο ψυγείο μετά το πρώτο φούσκωμα. Βάλτη σε ένα μεγάλο μπωλ, κάλυψέ το με πλαστική μεμβράνη και βάλτη στο ψυγείο (μέχρι 2 μέρες). Θα φουσκώσει όσο είναι στο ψυγείο. Όταν θες να την χρησιμοποιήσεις άστη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, ζύμωσε ελαφρά και συνέχισε να την γεμίσεις με την φέταmagdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-65717347471056866792014-02-04T12:01:14.598+01:002014-02-04T12:01:14.598+01:00Τέλεια ! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω συνταγή δικ...Τέλεια ! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω συνταγή δική σου και να μην πετύχει ! Τα εφτιαξα από το βράδι γιατι ηθελα να τα φάμε την άλλη μέρα το πρωι .Τα ζέστανα με το κόλπο που έχεις πει στο καρβέλι (με το ταψί με τα παγάκια ) και πάλι βγηκαν υπέροχα . Φαντάζομαι αν τα φαω την ώρα που έχουν ψηθεί , θα είναι ακόμα καλύτερα . Μάγδα , μπορεις να μας πεις πως μπορουμε να διατηρησουμε την ζυμη στο Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-3665998313138543482013-05-17T14:37:09.017+02:002013-05-17T14:37:09.017+02:00Χαίρομαι που σε έκανα να σχολιάσεις σε blog και πι...Χαίρομαι που σε έκανα να σχολιάσεις σε blog και πιο πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν τα τυρόψωμα! :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-68545456787095685492013-05-15T20:44:52.229+02:002013-05-15T20:44:52.229+02:00Ειναι η πρωτη φορα που σχολιαζω συνταγη που εχω ακ...Ειναι η πρωτη φορα που σχολιαζω συνταγη που εχω ακολουθησει απο καποιο μπλογκ/σαιτ κτλ.Ε λοιπον ειναι απλα θεικα!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-50907977400473812622012-12-29T11:55:52.291+01:002012-12-29T11:55:52.291+01:00ΜΟυ εστειλε ενας φιλος το link της σνταγης που ξερ...ΜΟυ εστειλε ενας φιλος το link της σνταγης που ξερει οτι αγαπω τα τυροψωμα.<br />Φαινονται καταπληκτικα!Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-19033733365684671812010-09-28T15:41:19.841+02:002010-09-28T15:41:19.841+02:00η συνταγή σου μου αρέσει πολύ και με την πρώτη ευκ...η συνταγή σου μου αρέσει πολύ και με την πρώτη ευκαιρεία θα την φτιάξω γιατί λατρεύω τις ζύμες. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις και οι φωτογραφίες σου (καταλαβαίνω ότι κρύβεται πολύ δουλειά πίσω από αυτές..). Όταν βέπω τόσο όμορφα blog σκέφτομαι ότι το διαδίκτυο παρόλα τα κακά που έχει, μερικές φορές έχει και πολύ καλά..Ειρήνηhttps://www.blogger.com/profile/14398742381384162099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-51450193718568093712010-09-25T11:19:29.671+02:002010-09-25T11:19:29.671+02:00Πανέμορφα τα ψωμάκια σου και νοστιμότατα! Σωστά λε...Πανέμορφα τα ψωμάκια σου και νοστιμότατα! Σωστά λες πως όλα τα αλεύρια δεν είναι ίδια. Αυτό ισχύει δυστυχώς με οτιδήμοτε γίνεται ζύμη, οπότε στην ουσία ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πόσο ακριβώς αλεύρι θα χρειαστείς.Foodjunkiehttp://foodjunkie.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-12789515745992482772010-09-22T18:05:14.590+02:002010-09-22T18:05:14.590+02:00Καλημερα...
στο νεο μου blog σε περιμενει ενα βραβ...Καλημερα...<br />στο νεο μου blog σε περιμενει ενα βραβειο - δωρακι.<br />Θα χαρω πολυ να σε δω...<br />Φιλικα<br />Ελπινικη<br />Κουζινο-Εξερευνήσεις<br />(elpinikicook.blogspot.com)Elpinikihttps://www.blogger.com/profile/09612735447895656354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-73520672277618328802010-09-22T15:40:04.238+02:002010-09-22T15:40:04.238+02:00Λίλα — καλώς όρισες και σ'ευχαριστώ!
moukelis...Λίλα — καλώς όρισες και σ'ευχαριστώ!<br /><br />moukelis — πω πω τί μου κάνεις τώρα! Τί νοστιμιές είναι αυτές που ακούω; Πόσο θέλω να φάω τέτοια καλούδια! Έρχομαι!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-37513987715035282082010-09-22T15:32:58.555+02:002010-09-22T15:32:58.555+02:00Έχω φαει τέτοια σαλιγκαράκια και είναι πραγματικά ...Έχω φαει τέτοια σαλιγκαράκια και είναι πραγματικά φανταστικά!<br />Όποτε έρθεις Ελλάδα πες μου να σε πάμε βόλτα στη Μακρυνίτσα,και να δοκιμάσεις στα Χάνια σπεντζοφάι και γλυκό του κουταλιού κάστανο.Ενναλακτικά,έλα Βόλο για τσιπουράκι με γλυκάνισο,γυαλιστερές και τσιτσίραυλα. ;-)moukelishttps://www.blogger.com/profile/07078688447147938228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-35582169883673944982010-09-21T20:56:17.413+02:002010-09-21T20:56:17.413+02:00Tην όλη ανάρτηση την βρήκα μαγευτική, τις φωτό μαγ...Tην όλη ανάρτηση την βρήκα μαγευτική, τις φωτό μαγικές και τα ψωμάκια κολασμένα! Καλώς σε βρήκα!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-90997722600910777862010-09-21T19:13:07.270+02:002010-09-21T19:13:07.270+02:00misirlou — ευχαριστώ! Ο Γούντι είναι μεγάλη αγάπη....misirlou — ευχαριστώ! Ο Γούντι είναι μεγάλη αγάπη. Πριν 2 χρόνια τον είχα δει να παίζει και μουσική (παίζει κλαρινέτο σε τζαζ μπάντα) στην Αθήνα στο θέατρο badminton στο Γουδί!<br /><br />Εύα — σ' ευχαριστώ πολύ! :)<br /><br />taste advisor — να' σαι καλά και συ!<br /><br />dark chef — χεχε μοιάζει το χρώμα του με τσουρέκι ε; Είναι ψωμάκι όμως!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-14145964184595486472010-09-21T14:10:27.181+02:002010-09-21T14:10:27.181+02:00Γειά σου Μάγδα!
Από την φωτο νόμιζα στην αρχή ότι ...Γειά σου Μάγδα!<br />Από την φωτο νόμιζα στην αρχή ότι είναι τσουρέκι! :)<br />Και αλμυρό το ψωμί αν είναι σπιτικό είναι πολύ ωραίο. Για το αλεύρι που λες, έχεις δίκιο. Όταν ήμουν μικρή, υπήρχε ένας φούρνος παραδοσιακός κοντά στο σπίτι της γιαγιάς μου που έφτιαχνε ψωμί από αλεύρι καλαμποκιού. Αλεύρι από καλαμπόκι που μάζευαν οι κάτοικοι από τα χωράφια τους.<br />Θεϊκά πράγματα... <br />Όσο για The Dark Chefhttp://chefkang.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-71296776670538401312010-09-21T09:47:17.640+02:002010-09-21T09:47:17.640+02:00Τα τυροψωμάκια όνειρο, η αφήγηση ταξιδευτική και τ...Τα τυροψωμάκια όνειρο, η αφήγηση ταξιδευτική και τρυφερή, η αγάπη σου, όμορφη και πολύτιμη!<br />Να είσαι καλά να μας φτιάχνεις την ημέρα!<br />:)Taste Advisorhttps://www.blogger.com/profile/02171102132260697416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-79728635936321499122010-09-21T06:41:26.127+02:002010-09-21T06:41:26.127+02:00Μάγδα καλημέρα...!
Άραγε όταν διαβάζουμε αναρτήσει...Μάγδα καλημέρα...!<br />Άραγε όταν διαβάζουμε αναρτήσεις σε blogs σαν τα δικά σου...τί μας αρέσει πιό πολύ οι φωτογραφίες σου..η συνταγές σου...οι σκέψεις σου που γίνονται και δικές μας...?<br />Δηλώνω "οπαδός" σου<br />♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥evahttps://www.blogger.com/profile/09131766898956514842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-57602858283187611242010-09-20T23:11:51.680+02:002010-09-20T23:11:51.680+02:00αλλη μια υπεεεεροχη αναρτηση...δεν υπαρχει αμφιβολ...αλλη μια υπεεεεροχη αναρτηση...δεν υπαρχει αμφιβολια οτι αυτο ειναι αγαπη!!! αχχχ τι γλυκο...χαιρομαι που το ζεις:)..και το καταλαβαινεις.<br />Μαραθωνιο woody allen...θελω κι αγω!!! τον λατρευωωωmisirloukahttps://www.blogger.com/profile/13011291453312391644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-43356146185640356512010-09-20T20:35:45.615+02:002010-09-20T20:35:45.615+02:00gvarvakis — σ' ευχαριστώ!
royal coconut — :)
...gvarvakis — σ' ευχαριστώ!<br /><br />royal coconut — :)<br /><br />big mama — είναι ωραία αυτά τα φεστιβάλ. Ανακαλύπτεις γεύσεις και προϊόντα που σε άλλη περίπτωση είναι δύσκολο να βρεις.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.com