tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post3083391513638507810..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Πέντε χρόνια (και κάτι) κι ένα ξεχωριστό επιδόρπιοmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-21400305472835403122014-12-17T09:00:26.718+01:002014-12-17T09:00:26.718+01:00Mαγδούλα εύχομαι σε πολλά πολλά χρόνια ακομα. Να ε...Mαγδούλα εύχομαι σε πολλά πολλά χρόνια ακομα. Να είσαι καλά και να μας προσφέρεις τις όμορφες γευστικές δημιουργίες σου.<br />Μην το σταματήσεις το blogging, μας κάνεις καλό ;)<br /><br />Υπέροχο επιδόρπιο για τον εορτασμό του μπλογκ. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα. Εξαιρετικό. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.<br /><br />Τα φιλιά μουΜarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-28319185812214619582014-12-16T14:11:26.828+01:002014-12-16T14:11:26.828+01:00Καλησπέρα και χρόνια πολλά για το Blog !!! Καταπλη...Καλησπέρα και χρόνια πολλά για το Blog !!! Καταπληκτικό το foodphotography σου και γενικά όλες οι συνταγές σου . Όσο για το χειμονείατικο παγωτό φανταστικό !!! ¨¨Μουρλιααᨨ¨ λέμε στο χωριό μου ! :) :)Drunk tomatohttps://www.blogger.com/profile/17277366585278581955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-42311610461241440442014-12-15T16:15:09.958+01:002014-12-15T16:15:09.958+01:00Χρόνια πολλά στο όμορφο μπλογκ σου με τις τόσο δελ...Χρόνια πολλά στο όμορφο μπλογκ σου με τις τόσο δελεαστικές συνταγές σαν αυτή!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-85975379730146355142014-12-15T09:44:55.540+01:002014-12-15T09:44:55.540+01:00Μάγδα με την μικρή σου εκπατρισμένη αλλά τόσο γευσ...Μάγδα με την μικρή σου εκπατρισμένη αλλά τόσο γευστική και όμορφη κουζίνα, χρόνια πολλά για το blog σου! Εύχομαι να έχεις πάντα την όρεξη και τις προκλήσεις που χρειάζονται για να δημιουργείς τόσο νόστιμες συνταγές και να εμπνέεις όσους αθόρυβα ή μη σε ακολουθούν πιστά!Αγγελική~CooKikahttps://www.blogger.com/profile/04438919250465204670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-10070633136042807152014-12-12T18:29:57.313+01:002014-12-12T18:29:57.313+01:00Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα όμορφα μηνύματα και...<b>Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα όμορφα μηνύματα και τα καλά σας λόγια! Είσαστε γλυκύτατες και εύχομαι να είσαστε πάντα καλά!! Με κάνατε να χαμογελάσω!!</b>magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-48005275654031823742014-12-11T23:09:12.493+01:002014-12-11T23:09:12.493+01:00αμα σταματήσεις, θα αυτοκτονήσω!!!
(από ασιτία)
...αμα σταματήσεις, θα αυτοκτονήσω!!!<br /><br />(από ασιτία)<br /><br />καλή συνέχεια! πάντα χαρές στο μπλογκ και στη ζωή!Ειρήνηnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67283961080974714142014-12-11T08:40:47.571+01:002014-12-11T08:40:47.571+01:00Ε όχι βρε Μάγδα να σταματήσεις να γράφεις! Είσαι τ...Ε όχι βρε Μάγδα να σταματήσεις να γράφεις! Είσαι τόσο ξεχωριστή και για αυτό αγαπάμε όλοι το My Little Expat Kitchen! Οι συνταγές σου υπέροχες, χωρίς δύσκολα υλικά, πάντα πετυχημένες. Οι αναρτήσεις σου ξεχωρίζουν επίσης για τις φωτογραφίες και τον τρόπο που γράφεις, σαν να τα λέμε από κοντά. Παίρνω λοιπόν την μερίδα του παγωτού να την ευχαριστηθώ και περιμένω πως και πως τις επόμενες συνταγές σουNotoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-25557569706829999482014-12-11T08:29:23.468+01:002014-12-11T08:29:23.468+01:00Κάθε σου ανάρτηση είναι μοναδικά απολαυστική. Να ε...Κάθε σου ανάρτηση είναι μοναδικά απολαυστική. Να είσαι πάντα καλά κοντά σ αυτούς που αγαπάς και σ' αγαπούν.<br />Καλή συνέχεια .<br /><br />Πολλά φιλιά<br />RitaD.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-86112843669289682892014-12-10T21:49:23.490+01:002014-12-10T21:49:23.490+01:00Καλησπέρα Μάγδα!
Χρόνια πολλά εύχομαι να συνεχίζει...Καλησπέρα Μάγδα!<br />Χρόνια πολλά εύχομαι να συνεχίζεις να μοιράζεσαι τις συνταγές, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Παρακολουθώ πολύ καιρό το blog ωστόσο σου γράφω πρώτη φορά με αφορμή αυτά που έγραψες στην ανάρτησή σου... το blog σου ήταν η πρώτη μου επαφή και αφορμή για να ασχοληθώ δημιουργικά με τη μαγειρική, τόσο η αισθητική του όσο και ο σεβασμός που δείχνεις στους αναγνώστες σου Αθανασία Κληhttps://www.blogger.com/profile/08519015502308827772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-81559084493959010782014-12-10T21:45:44.783+01:002014-12-10T21:45:44.783+01:00Κάνεις τη διαφορά!
Χρόνια πολλά στο blog σου Μάγδα...Κάνεις τη διαφορά!<br />Χρόνια πολλά στο blog σου Μάγδα, με πολλές ιδιαίτερες συνταγές!<br />Εξαιρετικό το γλυκό σου για άλλη μια φορά!<br />Φιλιά!pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-50890619994707820842014-12-10T18:26:34.913+01:002014-12-10T18:26:34.913+01:00Χρόνια Πολλά Μάγδα, εύχομαι να συνεχίσεις για πολλ...Χρόνια Πολλά Μάγδα, εύχομαι να συνεχίσεις για πολλά χρόνια ακόμα με την ίδια διάθεση και ποιότητα στα κείμενα και στις φώτο. Το σημερινό γλυκό είναι σίγουρα αντάξιο των πέντε χρόνων.mookieshttps://www.blogger.com/profile/08011594877602966493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-86203965968797055512014-12-10T12:21:53.939+01:002014-12-10T12:21:53.939+01:00Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά μέσα ...<b>Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου για τις γλυκιές σας ευχές. Με συγκινήσατε και με άγγιξαν πολύ τα λόγια σας. Είσαστε φοβεροί!! Και μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω! Να είσαστε όλοι καλά!!</b>magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-57815927580382818172014-12-10T09:23:33.927+01:002014-12-10T09:23:33.927+01:00Να τα 100στησει το γλυκο σου blog Μαγδα!! Να νιωθε...Να τα 100στησει το γλυκο σου blog Μαγδα!! Να νιωθεις γεματη, δημιουργικη και χαρουμενη μεσα απο αυτο!! Λατρευω το καστανο!! Υπεροχο φαινεται και οι φωτογραφιες σου μιλανε μονες τους!! Καλη συνεχεια..με πολλα ακομα 5 χρονια!!!<br />φιλικα, Ευη Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-35993014861408260462014-12-10T08:32:24.005+01:002014-12-10T08:32:24.005+01:00Παγωτό μέσα στον χειμώνα;;!! Γιατί όχι;; Όταν μάλι...Παγωτό μέσα στον χειμώνα;;!! Γιατί όχι;; Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα υπέροχο παγωτό κάστανο, συνοδευμένο με ένα αφράτο sablé breton!! Σούπερ επιδόρπιο και ωραίο κέρασμα για τα πέντε χρόνια της παρουσίας του μπλογκ σου στο ίντερνετ!! Να τα εκατοστήσει τα χρόνια το μπλογκοσπιτάκι σου! Να ζήσεις μαζί του υπέροχες δημιουργικές στιγμές και εμείς να χαιρόμαστε να βλέπουμε τις νοστιμιές σου! Και Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-27073416132143530712014-12-10T07:23:50.184+01:002014-12-10T07:23:50.184+01:00Καλημέρα! Αρχικά, χρόνια πολλά για το μπλογκοσπιτά...Καλημέρα! Αρχικά, χρόνια πολλά για το μπλογκοσπιτάκι σου! Και δεύτερομ, τι τέλειο παγωτό είναι αυτό!!!Mageirissahttps://www.blogger.com/profile/01995543809061911575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-91422940981201748712014-12-09T22:22:21.119+01:002014-12-09T22:22:21.119+01:00Αγαπητή Μάγδα,
Χρόνια Πολλά στο καλαίσθητο και δη...Αγαπητή Μάγδα,<br /><br />Χρόνια Πολλά στο καλαίσθητο και δημιουργικό blog σου με τις υπέροχες συνταγές!<br />Εύχομαι καλή συνέχεια.<br /><br />Φιλιά, <br />ΜαρίαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-1590960808551440522014-12-09T21:30:47.428+01:002014-12-09T21:30:47.428+01:00Πρωτα απ ολα ειναι τελεια σερβιρισμενο... και δευτ...Πρωτα απ ολα ειναι τελεια σερβιρισμενο... και δευτερον ειναι σαν να τρως 3 γλυκά σε ένα!<br />Να χαιρεσαι τετοιο γλυκό blog... περιμενουμε και αλλες νοστιμιες να γεμίσουμε το στομάχι μας :)<br />Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-77449165916432799802014-12-09T20:29:33.857+01:002014-12-09T20:29:33.857+01:00Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο αρτιστίκ, καλαίσθητ...Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο αρτιστίκ, καλαίσθητα, φροντισμένα, ευχάριστα και χρήσιμα μπλογκ που έχω δει! Στις διακοπές του Πάσχα, ψάχνοντας μια ενδιαφέρουσα συνταγή με φράουλες, έπεσα πάνω στο My Little Expat Kitchen και στις αυγόφετες με τσουρέκι. Έκτοτε σε παρακολουθώ ευλαβικά και είσαι μια σωστή έμπνευση για το τραπέζι μας: Γλυκά με φράουλες, παγωτά και μπρουσκέτες μπορεί και να τα έχω Ελένηnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-72616024019788078022014-12-09T17:41:37.598+01:002014-12-09T17:41:37.598+01:00Λατρεύω το κάστανο σε όλες τις εκδοχές, σκέτα ή με...Λατρεύω το κάστανο σε όλες τις εκδοχές, σκέτα ή με σοκολάτα, σε χοιρινό ή γαλοπούλα με κυδώνια και ξερά φρούτα. Κάστανο παγωτό όμως ποτέ δεν έχω δοκιμάσει και με ΄χει τρελάνει που το βλέπω και δεν μπορώ να το δοκιμάσω αμέσως. Αυτό κάνει το μπλόγκ σου, έρχεται στα ξαφνικά εκεί που είσαι κάπως και ούπς σου φτιάχνει τη διάθεση. Πέντε χρόνια είναι πολλά, αλλά και πάλι σκέψου ότι μόλις τώρα τελειώνειςΔασκάλαhttps://www.blogger.com/profile/03881839034017884651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-49044965482682063682014-12-09T16:07:13.894+01:002014-12-09T16:07:13.894+01:00χρόνια πολλά!!!
χρόνια καλά και δημιουργικά με υπ...χρόνια πολλά!!! <br />χρόνια καλά και δημιουργικά με υπέροχες συνταγές όπως τόσα χρόνια!!<br />καταπληκτικό το γλυκάκι σου!<br />σε φιλώ!evi@thehealthycookhttp://thehealthiercook.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-11191376660476901992014-12-09T16:01:25.141+01:002014-12-09T16:01:25.141+01:00Ευτυχώς που σου έφυγε η ιδέα να εγκαταλείψεις το f...Ευτυχώς που σου έφυγε η ιδέα να εγκαταλείψεις το food blogging γιατί πολύ θα μας κακοφαινόταν!<br />Ολα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουμε μέσα από τις αναρτήσεις σου υπέροχες λιχουδιές, να συνεχίσεις λοιπόν να κάνεις αυτό που τόσο καλά ξέρεις, για πολλές πενταετίες ακόμα!<br />Χιλιόχρονο το μπλογκοσπιτάκι σου Μάγδα μου, φιλιά!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-3252419124377280512014-12-09T15:44:59.400+01:002014-12-09T15:44:59.400+01:00Και στα επόμενα 5, εξίσου όμορφα και δημιουργικά, ...Και στα επόμενα 5, εξίσου όμορφα και δημιουργικά, αγαπητή Μάγδα.<br />Με την ίδια "δοτικότητα" να μοιράζεσαι με τους αναγνώστες και συνοδοιπόρους των blogs τις δικές στιγμές στην κουζίνα.<br />Καλή συνέχεια.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-49783083705194776102014-12-09T14:23:36.542+01:002014-12-09T14:23:36.542+01:00Εύχομαι πάντα να κάνεις ότι σου αρέσει και σε ευχα...Εύχομαι πάντα να κάνεις ότι σου αρέσει και σε ευχαριστεί.Χρόνια πολλά,καλά,δημιουργικά και ευτυχισμένα..ΌλγαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-27328696442696326412014-12-09T14:20:28.444+01:002014-12-09T14:20:28.444+01:00Να τα χιλιάσεις Μάγδα μου και μακάρι να είσαι μαζί...Να τα χιλιάσεις Μάγδα μου και μακάρι να είσαι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα. Και αν καμιά φορά νιώθεις την ανάγκη για ξεκούραση δεν πειράζει!Να το κάνεις αρκεί να μας ξαναέρχεσαι.. Φιλιά πολλά<br />ΣΥ: Πολύ προσεγμένο γλυκό σήμερα!Ιδανικό για τα "γενέθλια" του μπλοκ σου! - spoonstories-https://www.blogger.com/profile/07600374912277678971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-62971262161045277282014-12-09T14:07:40.697+01:002014-12-09T14:07:40.697+01:00Χρόνια καλά και δημιουργικά! Αυτά που έφτιαξες νομ...Χρόνια καλά και δημιουργικά! Αυτά που έφτιαξες νομίζω ανταποκρίνονται πλήρως στο χειμωνιάτικο - χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο για κέρασμα της blogo-επετείου. Σπιτική κρέμα κάστανο δεν έχω αυτόν τον καιρό την υπομονή να φτιάξω αλλά και με έτοιμη μαρμελάδα το παγωτό φαντάζομαι πως θα γίνεται υπέροχο. <br />Μπράβο και πάλι και ακόμα κι αν κάποια περίοδο αργείς να ποστάρεις, αυτά που έχεις ήδη στο blogparaxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.com