tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post3394021624950593113..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Strawberry fields forever: Part IImagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-12772911431024071282014-05-27T12:02:34.117+02:002014-05-27T12:02:34.117+02:00Καλημέρα Μάρθα. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο και να ...Καλημέρα Μάρθα. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο και να μπορούσες να διπλασιάσεις τα υλικά αλλά δεν λειτουργεί έτσι η ζαχαροπλαστική. Δεν ξέρω το μέγεθος της φόρμας σου οπότε δεν ξέρω και τί να σε συμβουλέψω. Ψήστο στη φόρμα σου αλλά πρόσεχέ το όσο ψήνεται. Θα είναι έτοιμο όταν βάλεις μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο και βγει καθαρή. Καλή επιτυχία!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-46656751840919261952014-05-27T01:06:05.397+02:002014-05-27T01:06:05.397+02:00Μαγδα αν θελω να φτιαξω το κεικ στη στρογγυλη φορμ...Μαγδα αν θελω να φτιαξω το κεικ στη στρογγυλη φορμα θα πρεπει να διπλασιασω τα υλικα? Μαρθαnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-50898310188388145452014-03-28T12:28:21.287+01:002014-03-28T12:28:21.287+01:00Α κρίμα που δεν μπορούσε να φας περισσότερο. Τουλά...Α κρίμα που δεν μπορούσε να φας περισσότερο. Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκαν οι υπόλοιποι :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-27361526022839410322014-03-27T19:37:36.791+01:002014-03-27T19:37:36.791+01:00Βασικα ηθελα να το φάω οοοοοολο,
αλλα αυτη την περ...Βασικα ηθελα να το φάω οοοοοολο,<br />αλλα αυτη την περιοδο ο γιατρος μου εχεις κοψει την ζαχαρη.<br />Κανονικα δεν επρεπε να φαω καθολου.<br />Ασε που το ειχα ταξει στην γειτονισσα που γιορταζε και στα κοριτσια που κανουμε γυμναστικη. Αρεσε σε ολες!Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-79391066746390653992014-03-25T15:24:03.130+01:002014-03-25T15:24:03.130+01:00Καλησπέρα! Άντεξες κι έμεινες στο ένα;; Εγώ δεν μπ...Καλησπέρα! Άντεξες κι έμεινες στο ένα;; Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να αντισταθώ. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-80363109296823882752014-03-24T19:59:19.355+01:002014-03-24T19:59:19.355+01:00Το εφτιαξα σήμερα,
περνουσα απο μαναβικο στο Συντα...Το εφτιαξα σήμερα,<br />περνουσα απο μαναβικο στο Συνταγμα <br />ειδα φραουλες και τσουπ ετοιμο το κέικ.<br />Πραγματι πολύ νόστιμο.<br />Με μεγαλη προσπάθεια εχω μεινει στο ενα κομματι :)Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-46744599526343139182013-09-09T18:18:17.094+02:002013-09-09T18:18:17.094+02:00Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το διαδικτυακό σου ...Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το διαδικτυακό σου σπίτι,μόλις έβγαλα το κέικ απο τον φούρνο και δυστυχώς δεν μου φούσκωσε καθόλου :-( ενώ οπτικά όταν το έβγαλα απο το μίξερ έμοιαζε με το δικό σου η τελική εικόνα σκέτη αποτυχία,βέβαια γευστικά ακόμα δεν μπορώ να πώ αλλά μυρίζει ωραία....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-17894702533999014412013-04-10T22:06:58.987+02:002013-04-10T22:06:58.987+02:00Μόλις το έβαλα στο φούρνο..Να'σαι καλά που μας...Μόλις το έβαλα στο φούρνο..Να'σαι καλά που μας γεμίζεις ιδέες,μυρωδιές και γεύσεις.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-87577603087118338352013-02-21T22:04:47.900+01:002013-02-21T22:04:47.900+01:00Θα το δοκιμάσω με φρέσκιες φράουλες κάποια στιγμή ...Θα το δοκιμάσω με φρέσκιες φράουλες κάποια στιγμή σίγουρα! Τώρα οι επόμενοι στόχοι μου στη μαγειρική είναι το αρμένικο πιλάφι και η ολλανδική μηλόπιτα!<br />Χάρηκα πολύ που σε βρήκα, καλά να περνάς στην Ολλανδία και να μας χαρίζεις πολλές, φοβερές συνταγές!<br />Ελένη Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-34812983743895722442013-02-21T17:52:17.541+01:002013-02-21T17:52:17.541+01:00Καλησπέρα Ελένη! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε ...Καλησπέρα Ελένη! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το κέικ. Όταν βγουν οι φράουλες δοκίμασέ το ξανά, θα διαπιστώσεις πόσο νόστιμο είναι σε όλο του το μεγαλείο. Σ' ευχαριστώ που άφησες τις εντυπώσεις σου!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-14813922505839246302013-02-21T13:21:11.343+01:002013-02-21T13:21:11.343+01:00Μάγδα, καλησπέρα,
ανακάλυψα το μπλογκ σου πριν λί...Μάγδα, καλησπέρα,<br /><br />ανακάλυψα το μπλογκ σου πριν λίγες μέρες και οι συνταγές είναι φοβερές!! <br />Χτες έφτιαξα μάλιστα το κεικ και βγήκε πεντανόστιμο! <br />Επειδή όμως δεν είχα φρέσκιες φράουλες, έβαλα φράουλες από γλυκό του κουταλιού! Και με αυτή την παραλλαγή βγήκε τέλειο! <br /><br />Ελένη Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-66445249323218938782011-04-19T18:44:40.027+02:002011-04-19T18:44:40.027+02:00Καλησπέρα Μάγδα
Κέικ και κατακόκκινες φράουλες έγι...Καλησπέρα Μάγδα<br />Κέικ και κατακόκκινες φράουλες έγιναν εξαιρετικό ζευγάρι!<br /><br />Καλές γιορτές καλό Πάσχα!Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-28138382690709518642011-04-17T22:43:45.301+02:002011-04-17T22:43:45.301+02:00Θα δοκιμαστεί και σύντομα μάλιστα :)Θα δοκιμαστεί και σύντομα μάλιστα :)Asteri (Maria)https://www.blogger.com/profile/18041095918350756100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-60224509660330015192011-04-17T12:57:12.702+02:002011-04-17T12:57:12.702+02:00Κική — άσε, σαν τρελές κάνουν. Αλλά, εδώ που τα λέ...Κική — άσε, σαν τρελές κάνουν. Αλλά, εδώ που τα λέμε, δεν τις κατηγορώ. Έχουν έλλειψη ήλιου και καλοκαιρίας, όχι σαν και μας που μας περισσεύει.<br /><br />Taste Advisor — ααα, πολύ χαίρομαι Πόπη που σας άρεσε :) Χειμώνας;;; Σοβαρά; Εδώ σήμερα είναι κατακαλόκαιρο!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-7927574503624667602011-04-17T11:58:12.223+02:002011-04-17T11:58:12.223+02:00το έφτιαξα χθες, καταπληκτικό κατά γενική ομολογί...το έφτιαξα χθες, καταπληκτικό κατά γενική ομολογία, πολύ σ' ευχαριστώ, σήμερα εδώ έχουμε φθινόπωρο προς χειμώναTaste Advisorhttps://www.blogger.com/profile/02171102132260697416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-22680311067779363032011-04-16T23:20:11.607+02:002011-04-16T23:20:11.607+02:00Δεν ήξερα ότι κάνουν έτσι για να φορέσουν φουστίτσ...Δεν ήξερα ότι κάνουν έτσι για να φορέσουν φουστίτσα! χαχα! Το κέικ ζουμερό και νόστιμο, πρέπει πράγματι να δοκιμαστεί!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-80685287123436543222011-04-16T20:20:28.389+02:002011-04-16T20:20:28.389+02:00Cathy — σ' ευχαριστώ!
ε.μ. — καλώς όρισες! Αν...Cathy — σ' ευχαριστώ!<br /><br />ε.μ. — καλώς όρισες! Αν είναι ποικιλία με ελαφριά γεύση και άρωμα, νομίζω μπορείς να το δοκιμάσεις. Αλλά δεν μπορώ να στο πω με καμία βεβαιότητα γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να το φτιάξω με ελαιόλαδο.<br /><br />mia maria — ευχαριστώ πολύ!<br /><br />Gely — πολύ ωραία ιδέα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν και μάφινς. Πόσα όμως ακριβώς; Χμμμ, σίγουρα 12, ίσως magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-11338470265133382002011-04-16T15:20:37.178+02:002011-04-16T15:20:37.178+02:00Θα μπορούσε αυτή η δοσολογία να είναι για 12 μάφιν...Θα μπορούσε αυτή η δοσολογία να είναι για 12 μάφινς;<br /><br />Καλό ΠάσχαGelynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-41342859792736208812011-04-16T13:50:44.776+02:002011-04-16T13:50:44.776+02:00Πραγματικά θαύμασα το χρώμα στις φράουλες σου! Πολ...Πραγματικά θαύμασα το χρώμα στις φράουλες σου! Πολύ νόστιμο φαίνεται το κέικ, με φράουλες κέικ δεν έχω φτιάξει ποτέ! <br />Να χαρείτε τον καλό καιρό και την ημέρα φούστας:)mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-49309605231435173062011-04-16T10:07:55.289+02:002011-04-16T10:07:55.289+02:00εξαιρετικό φάινεται και μόλις αγόρασα φράουλες μυρ...εξαιρετικό φάινεται και μόλις αγόρασα φράουλες μυρωδάτες , νομίζω πως το ελαιόλαδο όπως λες θάναι αρκετά βαρύ , σε ευχαριστώ !!!!!ε. μ .https://www.blogger.com/profile/16237022708921778890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-53307414735196645392011-04-15T16:49:32.384+02:002011-04-15T16:49:32.384+02:00Εαν η Ολλανδία άρχηζει να σου θυμίζει Ελλάδα...τα ...Εαν η Ολλανδία άρχηζει να σου θυμίζει Ελλάδα...τα πράγματα είναι σοβαρά ;)!<br />Καλοοοοοο το κεικ με φραουλιτσες!Cathyhttp://www.cahiersdecathy.canalblog.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-49255919832640224092011-04-14T13:30:55.106+02:002011-04-14T13:30:55.106+02:00thalassamov — σ' ευχαριστώ πολύ και καλώς όρισ...thalassamov — σ' ευχαριστώ πολύ και καλώς όρισες!<br /><br />Jenny, Γαστεροπλήξ, Vita, moukelis — σας ευχαριστώ!<br /><br />mmouts — σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν το έχω δοκιμάσει με ελαιόλαδο αλλά αν αποφάσιζα να το κάνω, θα έβαζα <b>90 ml πολύ ελαφρύ ελαιόλαδο</b> (αν είναι βαρύ, η γεύση του θα υπερισχύσει των υπολοίπων υλικών και το κέικ θα έχει γεύση λαδίλας). Αν το magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-84024133526714744872011-04-14T10:25:20.459+02:002011-04-14T10:25:20.459+02:00Καλημέρα Μάγδα!!
Υπέροχο κέικ, όπως είδες πιο πάνω...Καλημέρα Μάγδα!!<br />Υπέροχο κέικ, όπως είδες πιο πάνω κατοχυρώθηκε για μετά το Πάσχα λέω εγώ μιας και τώρα φεύγω.<br />Σου εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα!!<br />Πολλά φιλιά.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-27637616974816082352011-04-14T10:13:16.046+02:002011-04-14T10:13:16.046+02:00Υπομονή μια εβδομάδα και θα το φτιάξω.
Λατρεύω τις...Υπομονή μια εβδομάδα και θα το φτιάξω.<br />Λατρεύω τις φράουλες και έτσι που το περιγράφεις ακούγεται υπέροχο.manousinahttps://www.blogger.com/profile/10911959413519484278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-34166051303172734462011-04-14T09:53:50.649+02:002011-04-14T09:53:50.649+02:00έχω παρατηρήσει πως όποτε χρησιμοποιώ σόδα σε κέικ...έχω παρατηρήσει πως όποτε χρησιμοποιώ σόδα σε κέικ αυτά αναδίδουν μιαν αλλιώτικη και όχι ευχάριστη οσμή εκτός αν διαλύεται μέσα σε χυμό. Αντικαθίσταται με baking powder? <br />'Oσον αφορά το κέικ υπέροχο και λίγο είναι..<br />ευχαριστώ<br />ΦένιαAnonymousnoreply@blogger.com