tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post3901890005356037765..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Τορτιλιόνι με μωβ broccolini, ρικότα και ξύσμα λεμονιούmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-3151406289524292782015-03-14T19:35:10.340+01:002015-03-14T19:35:10.340+01:00hoi:)
Για το φαγητό δεν ξερω...αλλά θέλω πολύ να μ...hoi:)<br />Για το φαγητό δεν ξερω...αλλά θέλω πολύ να μάθω πού μπορώ να βρω αυτό το πιάτο με τις ραβδώσεις..!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-73831282327474797082015-03-13T10:53:50.143+01:002015-03-13T10:53:50.143+01:00Εχω μπλέξει μ' αυτη την παλιο-δίαιτα (paleo-di...Εχω μπλέξει μ' αυτη την παλιο-δίαιτα (paleo-diet)!Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-59208820586161167952015-03-12T14:17:50.458+01:002015-03-12T14:17:50.458+01:00Καλησπέρα Πέπη και σ' ευχαριστώ πολύ! Μπορεί ν...Καλησπέρα Πέπη και σ' ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να μη γράφεις προλόγους στις αναρτήσεις σου αλλά σε παρακολουθώ :) Το ξέρεις άλλωστε! Χαίρομαι που διαβάζεις τις αναρτήσεις μου. magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-15968983086175964332015-03-12T14:12:55.394+01:002015-03-12T14:12:55.394+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Νανά, είσαι γλυκύτατη και με...Σ' ευχαριστώ πολύ Νανά, είσαι γλυκύτατη και με κάνεις πολύ χαρούμενη που με διαβάζεις και με παρακολουθείς. Να' σαι καλά!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82785154122771200002015-03-12T14:10:21.366+01:002015-03-12T14:10:21.366+01:00Μαγειρεύω συχνά αλλά δεν έχω χρόνο να τα φωτογραφί...Μαγειρεύω συχνά αλλά δεν έχω χρόνο να τα φωτογραφίσω. Άσε που είναι νύχτα όταν μαγειρεύω οπότε πού φως για φωτογραφίες!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67621397869898989632015-03-12T13:30:47.849+01:002015-03-12T13:30:47.849+01:00Νομίζω πως όλοι μας τελικά έχουμε κάνει αυτές τις ...Νομίζω πως όλοι μας τελικά έχουμε κάνει αυτές τις σκέψεις κάποια στιγμή ε; Εγώ επιμένω πάντως πως πρέπει να είμαστε πιο ελεύθεροι σε αυτά που γράφουμε, χωρίς να αυτολογοκρινόμαστε ή να σκεφτόμαστε αν θα γίνουν αποδεκτά από τους αναγνώστες. Είναι απελευθερωτικό και δίνεις την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να σε γνωρίσει καλύτερα. <br />magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-85834987803610936182015-03-12T13:26:19.528+01:002015-03-12T13:26:19.528+01:00Ναι, φυσικά και μπορείς, άλλωστε το γράφω και στις...Ναι, φυσικά και μπορείς, άλλωστε το γράφω και στις σημειώσεις πριν τη συνταγή, και νομίζω θα είναι πολύ ωραίο το κοινό μπρόκολο. Όσο για το ρύζι/γλυκοπατάτα, εγώ δεν θα τα χρησιμοποιούσα σε αυτή τη συνταγή.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-2667983108206371542015-03-11T15:35:00.357+01:002015-03-11T15:35:00.357+01:00Καλησπέρα Μάγδα!!!
Λίγα, απλά αλλά εξαιρετικά υλικ...Καλησπέρα Μάγδα!!!<br />Λίγα, απλά αλλά εξαιρετικά υλικά και ορίστε μια υπέροχη μακαρονάδα!! Το ξύσμα λεμονιού θα δένει τέλεια με το μπροκολίνι και τη ρικότα. Θα τη δοκιμάσω σίγουρα, ίσως και με σπαράγγια!<br />Πολύ ωραία παρουσίαση όπως πάντα ...το πιάτο μ' αρέσει πολύ και το μπουκέτο από μπροκολίνι πολύ όμορφο!!!!<br />Είμαι από τους food bloggers που δεν γράφουν ποτέ πρόλογο και σπάνια pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-23567694961315795872015-03-11T14:03:02.725+01:002015-03-11T14:03:02.725+01:00Μάγδα, έχεις ένα από τα ελληνικά food blogs που δι...Μάγδα, έχεις ένα από τα ελληνικά food blogs που διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον (πρέπει να ομολογήσω πως δεν αφήνω κάποιο σχόλιο), όχι μόνο για τις ιδιαίτερες συνταγές και τις πανέμορφες φωτογραφίες σου, αλλά για τον προσωπικό χαρακτήρα που έχουν τα κείμενα σου, το ύφος, τον τρόπο που μοιράζεσαι προσωπικές σου ιστορίες, τις ζωντανές περιγραφές σου, τον όμορφο τρόπο που χειρίζεσαι την ελληνική γλώσσαΝανάhttps://kouzinista.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-81578443036569411712015-03-11T11:43:07.374+01:002015-03-11T11:43:07.374+01:00καλημέρα!!!! να μαγειρευεις συχνοτερα γτ μας λείπο...καλημέρα!!!! να μαγειρευεις συχνοτερα γτ μας λείπουν τα πιατα σου!!! συμφωνω αν ειναι να τα λεμε γα μας ποιος ο λογος να τα γραφεις δημόσια!!! η μακαρονάδα σου φανταστικη και αυτο το μπροκολινι κλεβει την παρασταση!!!AgapameAnDolmashttps://www.blogger.com/profile/10265003511465023305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-14341406525927995382015-03-10T22:04:44.179+01:002015-03-10T22:04:44.179+01:00Kαλή μου Μάγδα συμφωνώ με όλα όσα λες.
Η αληθεια ...Kαλή μου Μάγδα συμφωνώ με όλα όσα λες.<br /><br />Η αληθεια είναι ότι κι εγω έχω κάνει αυτές τις σκέψεις. Και φυσικά πολλές φορές εχω σβήσει ολόκληρα κατεβατά που γράφω σε ανάρτηση γιατί νομίζω ότι έχω ξεφυγει. Και αναρωτιέμαι τί τον ενδιαφέρει τον άλλον να του περιγράψω τη μέρα μου, ή κάτι αστείο που έχει σχέση με την συνταγή κλπ. Νομιζω πως θα βαρεθεί. Ή κάποιες φορές θεωρώ ότι είναι λίγο πιο Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-36733829171850375352015-03-10T20:39:58.633+01:002015-03-10T20:39:58.633+01:00Λαχταριστες φωτογραφιες...
εαν δεν βρω μωβ μπρόκολ...Λαχταριστες φωτογραφιες...<br />εαν δεν βρω μωβ μπρόκολο, μπορω να χρησιμοποιησω το αλλο το απλο που βρισκουμε στην Ελλαδα?<br />Μπορω να αντικαταστησω τα ζυμαρικα με ρυζι ή γλυκοπατάτα?!<br /><br />Καλό βράδυ!<br />Ξερεις ποιά... η χωρίς όνομα ;)Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-12539350505774578732015-03-10T11:53:36.713+01:002015-03-10T11:53:36.713+01:00Καλημέρα Κλεομένη. Τα blogs στα οποία αναφέρεσαι π...Καλημέρα Κλεομένη. Τα blogs στα οποία αναφέρεσαι προφανώς γράφουν για ένα συγκεκριμένο κοινό με αποτέλεσμα εσένα κι άλλους άντρες food bloggers να σας αποκλείουν κατά κάποιο τρόπο, αλλά όπως είπες κι εσύ, εύκολα μπορεί κανείς να βρει το στυλ που τον ευχαριστεί να παρακολουθεί. Μήπως λοιπόν αυτά τα blogs δεν είναι για σένα;magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-64744365768118938132015-03-10T11:44:20.794+01:002015-03-10T11:44:20.794+01:00Το μοναδικό blog που παρακολουθείς;; Α, μα αυτό με...Το μοναδικό blog που παρακολουθείς;; Α, μα αυτό με τιμά ιδιαίτερα. Αλλά υπάρχουν τόσα αξιόλογα blogs, με υπέροχες συνταγές και ανθρώπους πίσω από αυτές, που ίσως αξίζει να τα αναζητήσεις. Σ' ευχαριστώ που μοιράστηκες και μερικά πράγματα για τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να γνωρίζω κι εγώ τους αναγνώστες του blog που δεν είναι οι ίδιοι bloggers :) Να' σαι καλά και θα ψάξω το βιβλίο που magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-30997450007537842202015-03-10T11:37:56.188+01:002015-03-10T11:37:56.188+01:00Ήμουν σίγουρη ότι θα καταλάβαινες τί εννοώ Ερμιόνη...Ήμουν σίγουρη ότι θα καταλάβαινες τί εννοώ Ερμιόνη. Πιστεύω πως πάντα θα αναρωτιέμαι αν κανείς δαιβάζει αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, αλλά θα συνεχίσω να γράφω. Ελπίζω κι εσύ!<br />Όσο για τις σκέψεις αυτές, είναι σκέψεις που περνούν απ'το μυαλό μου κατά καιρούς από τότε που ξεκίνησα το blog, δεν συνέβει κάτι, αν αυτό ρωτάς.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-19841486669322365002015-03-10T08:20:11.858+01:002015-03-10T08:20:11.858+01:00Καλημέρα. Εννοείται πως ο καθένας θα γράψει ό,τι θ...Καλημέρα. Εννοείται πως ο καθένας θα γράψει ό,τι θέλει και αντίστοιχα όποιος θέλει θα το διαβάσει,. εύκολα βρίσκεις το στυλ που σ' ευχαριστεί να παρακολουθείς. Το μικρό μου παράπονο είναι σ' αυτή τη μικρή κοινωνία που λέγεται foodblloging είναι η μόνιμη αναφορά στην Ελληνίδα blogger, λες και δεν υπάρχουν άντρες που να μαγειρεύουν. Ξεκινάει η άλλη και λέει "δείτε τι έφτιαξα σήμερα cleomenishttps://www.blogger.com/profile/08001853253688531772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-25809116495843870472015-03-09T23:26:45.240+01:002015-03-09T23:26:45.240+01:00Αν έχει για σένα νόημα, να η δική μου κατάθεση.
Δε...Αν έχει για σένα νόημα, να η δική μου κατάθεση.<br />Δεν έχω blog (δύο που έκανα ήταν για την εκπαίδευση) και δεν είμαι ειδική στον χώρο της κουζίνας, μαγειρεύω βέβαια για την οικογένεια καθημερινά, προσπαθώντας να ισορροπήσω ανάμεσα στο υγιεινό, εύκολο και παραδοσιακό, αλλά μέχρι εκεί. Το περισσότερο που θα ήθελα μου το καλύπτεις εσύ και με το παραπάνω, γεύσεις χρώματα και μυρωδιές, όλα πλούσια.Δασκάλαhttps://www.blogger.com/profile/03881839034017884651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-43406990020440441482015-03-09T22:41:14.072+01:002015-03-09T22:41:14.072+01:00Μάγδα μου, ελπίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πόσο π...Μάγδα μου, ελπίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ ταυτίζομαι με τον πρόλογο σου.<br />Το προσωπικό στοιχείο είναι εξαιρετικά σημαντικό σε ένα blog. Όταν μιλάμε για food blogging προφανώς οι συνταγές, οι φωτογραφίες και το styling είναι αυτά που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αλλά αυτό ίσως χαθεί αν δεν υπάρχει και αυτό το κάτι παραπάνω που θα κάνει ένα blog μοναδικό και αναγνωρίσιμο.<br />Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-66928590581091075922015-03-09T22:15:22.334+01:002015-03-09T22:15:22.334+01:00Πηνελόπη η διαφωνία είναι που κάνει πιο ενδιαφέρου...Πηνελόπη η διαφωνία είναι που κάνει πιο ενδιαφέρουσα μια συζήτηση αλλά νομίζω πως δεν διαφωνούμε και πολύ τελικά, διότι όπως έγραψα και στις παραπάνω αναγνώστριες, είναι σαφές πως το blogging είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και είναι σεβαστό το οτιδήποτε επιθυμεί κανείς να μοιραστεί στο δικό του χώρο.<br />Με την ίδια λογική ωστόσο έχει κανείς το δικαίωμα να παρακολουθεί εκείνα τα blogs που magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-11447047884653927532015-03-09T20:40:27.846+01:002015-03-09T20:40:27.846+01:00Να' σαι καλά Καλλιόπη! :)Να' σαι καλά Καλλιόπη! :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-68080509972537124312015-03-09T20:40:06.188+01:002015-03-09T20:40:06.188+01:00Γειά σου Χρυσαυγή! Αυτό εννοώ όταν λέω πως με ενδι...Γειά σου Χρυσαυγή! Αυτό εννοώ όταν λέω πως με ενδιαφέρει το προσωπικό στοιχείο και η άποψη κάποιου. Όπως εσύ είδες σε αυτά που γράφω κάτι από το δικό σου εαυτό στο πως προσεγγίζεις blogs και τί προτιμάς να βλέπεις σε αυτά, έτσι κι εγώ το ίδιο αποζητώ. Όχι απραίτητα ταύτιση απόψεων, θέλω και να με ιντριγκάρει κάποιος, να με κάνει να σκέφτομαι, να με εμπνέει, αλλά να υπάρχει επίσης αυτή η κοινή magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-17787915895938364812015-03-09T20:34:03.974+01:002015-03-09T20:34:03.974+01:00Καλησπέρα Εύη, καλή εβδομάδα και σε σένα! Σ' ε...Καλησπέρα Εύη, καλή εβδομάδα και σε σένα! Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι ωραίο γενικά για μένα να διαβάζω τις απόψεις των food bloggers πάνω στο blogging γιατί ενώ είναι κάτι κοινό που μοιραζόμαστε, ο καθένας το βλέπει, το ζει και το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο πόσο καιρό μπλογκάρεις, βρίσκω πως αρκετά νέα blogs (είτε ελληνικά είτε ξένα) είναι φρέσκα με ωραίες ιδέες και πάντα magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-83369761795298290722015-03-09T20:29:12.449+01:002015-03-09T20:29:12.449+01:00Πω πω τυχερούλα! Να είσαι στο χωριό και να μαζεύει...Πω πω τυχερούλα! Να είσαι στο χωριό και να μαζεύεις άγρια σπαράγγια... σκέτη μαγεία!<br />Είναι απολύτως σεβαστό το ότι κάποιοι θέλουν να δείξουν λιγότερα ή και περισσότερα. Όπως έγραψα και στην Τάνια πιο πάνω, η ομορφιά του blogging είναι το ότι έχεις ένα δικό σου χώρο για να εκφραστείς με όποιο τρόπο εσύ προτιμάς. Επίσης, εννοείται πως αρκετοί (αν όχι οι περισσότεροι) επισκέπτονται food blogs magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-6522479514150314392015-03-09T20:24:55.865+01:002015-03-09T20:24:55.865+01:00Χαίρομαι Κική που βρήκες ενδιαφέρονται αυτά που θί...Χαίρομαι Κική που βρήκες ενδιαφέρονται αυτά που θίγω στην ανάρτηση. Είναι σκέψεις που κάνω που και που σε σχέση με το blogging γενικά. Ευτυχώς που δεν σου φάνηκε έπος γιατί καμιά φορά σκέφτομαι πως ίσως μακρυγορώ :) <br />Θα γράψω κι άλλα κάποια στιγμή για το blogging, είναι καλός τρόπος νομίζω για να ανταλλάξουμε και απόψεις!<br />Καλή εβδομάδα και σε σένα!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-5868634541320186822015-03-09T20:22:37.797+01:002015-03-09T20:22:37.797+01:00Αυτές οι περιπτώσεις τις υπερ-έκθεσης και overshar...Αυτές οι περιπτώσεις τις υπερ-έκθεσης και oversharing όπως λες είναι όντως λίγο περίεργες αλλά ο καθένας έχει την ελευθερία να εκφραστεί όπως θέλει μέσω του blog του. Ίσως κι αυτό είναι το πιο όμορφο κομμάτι του να έχεις blog. Από κει και πέρα είναι τί ζητάει ο καθένας από εμάς ως παρατηρητής και αναγνώστης του εκάστοτε blog. magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.com