tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post4687782309507345278..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Stir-fry με μαριναρισμένο βοδινό, λάχανο Savoy και κάσιουςmagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-70171737439020094742015-03-28T20:04:27.836+01:002015-03-28T20:04:27.836+01:00Σ' ευχαριστώ που το δοκίμασες και χαίρομαι πολ...Σ' ευχαριστώ που το δοκίμασες και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Πέπη! :) magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-50851821235177561582015-03-28T20:03:26.940+01:002015-03-28T20:03:26.940+01:00Καλησπέρα Βιβιάννα. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! :...Καλησπέρα Βιβιάννα. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-40199904122848995552015-03-28T15:07:11.487+01:002015-03-28T15:07:11.487+01:00σούπερ γευστικό!! μόλις το έφαγα!σούπερ γευστικό!! μόλις το έφαγα!peps@pepi's kitchenhttp://www.pepiskitchen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52291059983526419852015-03-28T00:19:22.006+01:002015-03-28T00:19:22.006+01:00Υπέροχη συνταγη ...έβαλα σπανακι στην θέση του λάχ...Υπέροχη συνταγη ...έβαλα σπανακι στην θέση του λάχανου και το μαγείρεψα οπως και το λάχανο , και βγήκε πολυ ωραίο και σαν γεύση και σαν υφή!Viviannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-13590388868091435892015-03-27T12:48:16.091+01:002015-03-27T12:48:16.091+01:00Τα Ταιλανδέζικα είναι πράγματι πολύ καυτερά αλλά ε...Τα Ταιλανδέζικα είναι πράγματι πολύ καυτερά αλλά εγώ τα αντέχω και μάλιστα όσο πιο καυτερά τόσο το καλύτερο. Αυτό εδώ δεν είναι Ταιλανδέζικο αλλά Κινέζικο, οπότε δεν καίει και πολύ. Σ' ευχαριστώ πολύ! Το μπωλ είναι αγαπημένo :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-57822111608483699742015-03-27T11:57:23.496+01:002015-03-27T11:57:23.496+01:00Το φαγητο (και το μπολ) φαινεται υπέροχο!
Τωρα που...Το φαγητο (και το μπολ) φαινεται υπέροχο!<br />Τωρα που το λες καπου εκει που τελειωσα το λύκειο ανακάλυψα κι εγω το κινεζικο... και απλά το λάτρεψα.<br />Οταν ειχα επισκεφτει το Αμστερνταμ μου ειχαν πει οτι εχει πολύ καλά Ταιλανδέζικα ρεστοράν. Μαλιστα με εστειλαν σε ενα συγκεκριμένο (δεν θυμαμαι όνομα) thai rest. Θες που δεν αντεχα τα καυτερα, ή που ειχε πολυ κοσμο και φασαρια... δεν μπορω να Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-89327109246481191012015-03-26T15:07:45.898+01:002015-03-26T15:07:45.898+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ και αν σου δοθεί η ευκαιρία ...Σ' ευχαριστώ πολύ και αν σου δοθεί η ευκαιρία δοκίμασέ το γιατί πράγματι οι γεύσεις του είναι ιδιαίτερες και είναι και πανεύκολο να ετοιμαστεί!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-88283388756292712482015-03-26T15:06:35.174+01:002015-03-26T15:06:35.174+01:00Καλησπέρ Αθηνά! Χαίρομαι που σου αρέσει η συνταγή!...Καλησπέρ Αθηνά! Χαίρομαι που σου αρέσει η συνταγή!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-17193772833522657462015-03-26T15:06:12.342+01:002015-03-26T15:06:12.342+01:00Έχω κάνει κι εγώ ντολμάδες με το Σαβόι αλλά προτιμ...Έχω κάνει κι εγώ ντολμάδες με το Σαβόι αλλά προτιμώ το άσπρο λάχανο. Ναι, η εποχή του τελειώνει σιγά-σιγά αν κι εδώ το βρίσκει κανείς όλο το χρόνο.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-85872563844159859042015-03-26T15:05:18.585+01:002015-03-26T15:05:18.585+01:00Η ηλικία κανένα ρόλο δεν παίζει! Αν σου αρέσει κάτ...Η ηλικία κανένα ρόλο δεν παίζει! Αν σου αρέσει κάτι μπορείς να το εξερευνήσεις σε όποιο στάδιο της ζωής σου κι αν είσαι. Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-46358292000774500032015-03-26T15:02:43.666+01:002015-03-26T15:02:43.666+01:00Ναι, πράγματι στην Ελλάδα είναι λίγο ζόρικο να βρε...Ναι, πράγματι στην Ελλάδα είναι λίγο ζόρικο να βρεις όλα τα ασιατικά υλικά που χρειάζονται για να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική η εκάστοτε συνταγή που φτιάχνεις. Εδώ ευτυχώς υπάρχουν σούπερ μάρκετ με όλα τα ασιατικά υλικά που μπορείς να φανταστείς, ακόμα και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-24636397056443799052015-03-26T15:00:37.015+01:002015-03-26T15:00:37.015+01:00Αν ξέρεις πού υπάρχει το Savoy πες μου να το γράψω...Αν ξέρεις πού υπάρχει το Savoy πες μου να το γράψω στην ανάρτηση για όποιον θέλει να το βρε. Σ' ευχαριστώ πολύ!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-21735822429316801302015-03-26T14:58:47.277+01:002015-03-26T14:58:47.277+01:00Το βρίσκεις στη λαική;; Είσαι η πρώτη που το λέει ...Το βρίσκεις στη λαική;; Είσαι η πρώτη που το λέει αυτό! Τέλεια! Εγώ στην Ελλάδα ποτέ δεν το είχα (ή έχω) δει. Σε φιλώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-52206662673531510142015-03-26T14:57:35.332+01:002015-03-26T14:57:35.332+01:00Καλησπέρα Κική! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι ασιατι...Καλησπέρα Κική! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι ασιατικές συνταγές. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω όσο πιο πολλές μπορώ μέσα στους επόμενους μήνες. Σ' ευχαριστώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-65810160645576978732015-03-26T14:56:05.829+01:002015-03-26T14:56:05.829+01:00Βαρύ μαντεμένιο wok διαβάζω και ζηλεύω! Εγώ έχω το...Βαρύ μαντεμένιο wok διαβάζω και ζηλεύω! Εγώ έχω του IKEA :) κάνει όμως μια χαρά τη δουλειά του. Όποιο wok παίρνω το τσακίζω στη χρήση με αποτέλεσμα να αγοράζω καινούριο σχεδόν κάθε χρόνο, οπότε ένα μαντεμένιο νομίζω είναι η καλύτερη λύση.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-62571783262242516842015-03-26T14:50:57.812+01:002015-03-26T14:50:57.812+01:00Χαχα πάρε chopsticks κι έλα! Σε περιμένω! :)Χαχα πάρε chopsticks κι έλα! Σε περιμένω! :)magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-47096817440779648042015-03-26T14:50:18.148+01:002015-03-26T14:50:18.148+01:00Σ' ευχαριστώ!Σ' ευχαριστώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-33239612564950477542015-03-26T14:50:03.781+01:002015-03-26T14:50:03.781+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσαυγή! Να' σαι καλά!Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσαυγή! Να' σαι καλά!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-81148298557844013922015-03-25T22:09:32.585+01:002015-03-25T22:09:32.585+01:00Δεν τρώω συχνά πιάτα της ασιατικής κουζίνας γενικό...Δεν τρώω συχνά πιάτα της ασιατικής κουζίνας γενικότερα, αλλά αυτό το πάντρεμα των γλυκών, ξινών, πικάντικων γεύσεων και οι αντιθέσεις στις υφές των υλικών μου αρέσει πολύ. Το λάχανο που λες δυστυχώς δεν το βρίσκουμε εύκολα εδώ, έχω μεγάλη περιέργεια να το δοκιμάσω. Μόνο κινέζικο λάχανο βλέπω στα μεγάλα σ/μ.<br />Το πιάτο σου πιστεύω πως θα μου αρέσει πολύ, είμαι σε αναμονή και των υπόλοιπων paraxeno pirounihttps://www.blogger.com/profile/06056674053075686215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67201423779621406812015-03-25T08:41:55.328+01:002015-03-25T08:41:55.328+01:00Καλημέρα Μάγδα!! Λάτρης και εγώ της εξωτικής κουζί...Καλημέρα Μάγδα!! Λάτρης και εγώ της εξωτικής κουζίνας!! Φανταστική η συνταγή σου!! Όντως στην Ελλάδα μόνο το κινέζικο λάχανο έχω δει που είναι απλά παρόμοιο....Φιλιά!!Αθηνάhttps://www.blogger.com/profile/18230804227295890401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-88636840716116661742015-03-24T17:40:16.166+01:002015-03-24T17:40:16.166+01:00Μια εποχή είχα παθει και γω εμμονή με τις ασιατικέ...Μια εποχή είχα παθει και γω εμμονή με τις ασιατικές κουζίνες . Μολις αρχισα να εμβαθυνω και να φτιάχνω δικες μου σαλτσες κλπ τα παράτησα και μου φυγε η μεγαλη λαχτάρα . <br />Τρωμε ομως ποτε ποτε κατι πιο "εξωτικό/ασιατικό" , αρεσει και στα μικρά . <br />Με το Wirsing (οπως το λεμε στην Γερμανια) εχω κανει μεχρι και ντολμάδες αλλα δεν το χω βαλει ποτε ετσι στο μαγειρεμα . Ενδιαφέρον αν Λαμπρινηhttps://www.blogger.com/profile/07995854022849206903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-48691984875872095682015-03-24T12:49:35.691+01:002015-03-24T12:49:35.691+01:00Σίγουρα η εξερεύνηση της κουζίνας ενός άλλου λαού ...Σίγουρα η εξερεύνηση της κουζίνας ενός άλλου λαού και κατ' επέκταση της κουλτούρας του, είναι συναρπαστική! Ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία θα βρίσκεται κανείς, νεανική ή μεγαλύτερη. Και αν του ταιριάξουν οι γεύσεις τότε το ταξείδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό! Μου αρέσει η Κινέζικη κουζίνα και το πιάτο που μας έφτιαξες είναι εξαιρετικό! Το ίδιο και οι φωτογραφίες που το συνοδεύουν, Ειρήνη Ε.https://www.blogger.com/profile/14020929735755787630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-15984840056393529192015-03-23T23:26:46.329+01:002015-03-23T23:26:46.329+01:00Η σημερινή συνταγή σου με έκανε να ξερογλείφομαι μ...Η σημερινή συνταγή σου με έκανε να ξερογλείφομαι μπροστά στην οθόνη! Λατρεύω τις ασιατικές, πικάντικες γεύσεις και συμμερίζομαι τη συνήθεια σου να μαγειρεύεις κάποιου είδους ασιατικό πιάτο ή κάποιο πιάτο με ασιατικές επιρροές κάθε βδομάδα. Έχω καταφέρει να μυήσω και τα παιδιά μου στην ασιατική κουζίνα, τα οποία τρελαίνονται για τηγανητό ρύζι και spring rolls. Με τα chopsticks τα καταφέρνουν Νανάhttps://kouzinista.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-19990585691282208842015-03-23T21:23:17.593+01:002015-03-23T21:23:17.593+01:00Ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες σου και τις νοστι...Ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες σου και τις νοστιμιές σου.<br />Πολυεθνικές κουζίνες δοκιμάζω όταν πάμε Λονδίνο, δεν τα καταφέρνω να τρώω με αυτά τα ξυλαράκια και γελάμε πολύ.<br />Δύσκολα να βρεθεί το λάχανο, αν και έχω κάτι στο μυαλό μου, αν το βρω θα το γράψω εδώ και για τους υπόλοιπους, <br />Προς το παρόν θα φτιάξω τη σαλάτα της προηγούμενης ανάρτησης.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-56028131489633243642015-03-23T17:09:15.165+01:002015-03-23T17:09:15.165+01:00τι εμφανίσιμο πιάτο είναι αυτό!!! εκπληκτικό!
και ...τι εμφανίσιμο πιάτο είναι αυτό!!! εκπληκτικό!<br />και μένα μου αρέσουν αυτές οι κουζίνες, και εννοείται πως θα χαρώ να δω κι άλλες συνταγές σου!!<br />το σαβόι το συναντώ συχνά στην λαϊκή αγορά<br />φιλιά πολλά Μάγδα μου!evi@thehealthycookhttp://thehealthiercook.wordpress.com/noreply@blogger.com