tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post5944643277216030881..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Granola με φαγόπυρο, φουντούκια, κεχρί, σταφίδες & διάφορους σπόρους (vegan / χωρίς γλουτένη / χωρίς ζάχαρη)magdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-14873129970936325742019-01-26T07:51:18.560+01:002019-01-26T07:51:18.560+01:00Να πω εδώ, ότι έφτιαξα για δεύτερη φορά τη γκρανόλ...Να πω εδώ, ότι έφτιαξα για δεύτερη φορά τη γκρανόλα σου και αυτή τη φορά μοιράζομαι ένα κόλπο για το ξεφλούδισμα των φουντουκιών: ψήσιμο στο φούρνο στους 200°C για 5-6 λεπτά! Και μετά τρίψιμο με τα χέρια!Αγγελική Τσιώληhttps://www.blogger.com/profile/13563662813869152958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-89536377416665377352018-09-25T13:55:27.819+02:002018-09-25T13:55:27.819+02:00Δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτήν, ούτε είχα φτιάξει...Δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτήν, ούτε είχα φτιάξει ποτέ γκρανόλα. Και για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα και πολύ τη διαφορά της από το μούσλι. Ίσως το γεγονός ότι μπαίνει στο φούρνο, ενώ το μούσλι είναι απλά μίγμα ξηρών συστατικών χωρίς τα υγρά; <br /><br />Την έφτιαξα σήμερα το πρωί με το καλημέρα σας και πραγματικά έσπασε τη μύτη μας η μυρωδιά της, όσο ψηνόταν! Είναι αρκετή ποσότητα και θα Αγγελική Τσιώληhttps://www.blogger.com/profile/13563662813869152958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-32010102449109068522018-03-21T23:46:44.559+01:002018-03-21T23:46:44.559+01:00Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις πως στην αρχή της ...Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις πως στην αρχή της συνταγής, πρώτη πρόταση, γράφω: "Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 150°C." magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-32534782695621773572018-03-21T22:34:25.532+01:002018-03-21T22:34:25.532+01:00θα μπορούσες να μου πεις την αρχική θερμοκρασία το...θα μπορούσες να μου πεις την αρχική θερμοκρασία του φούρνου? Στους 140 βαθμούς είναι στην δεύτερη φάση,αφού την σπάσουμε, ευχαριστώ πολύevivhttps://www.blogger.com/profile/06863577528888493402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-18171561161337330672017-10-31T00:39:38.241+01:002017-10-31T00:39:38.241+01:00Όχι. Αν ήταν θα το έγραφα.Όχι. Αν ήταν θα το έγραφα.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82711499294680055012017-10-30T17:20:18.453+01:002017-10-30T17:20:18.453+01:00Το κεχρί το μουλιαζεις πριν ;Το κεχρί το μουλιαζεις πριν ;Fany Riganoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-5221651858665117362015-09-17T10:56:46.880+02:002015-09-17T10:56:46.880+02:00Σίγουρα θα την δοκιμάσωμ είναι στις προτεραιότητές...Σίγουρα θα την δοκιμάσωμ είναι στις προτεραιότητές μου!Notoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-40335202913907763762015-09-16T22:52:06.031+02:002015-09-16T22:52:06.031+02:00Καλησπέρα Αρετή. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, έχω όμ...Καλησπέρα Αρετή. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, έχω όμως μια υποψία ότι θα σου γίνει πιο κολλώδες το μείγμα. Αν δε σε ενοχλεί, δοκίμασέ το.magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-82577600524749509122015-09-16T22:50:05.753+02:002015-09-16T22:50:05.753+02:00Είναι ανώτερη από κάθε άποψη η σπιτική. Σ' ευχ...Είναι ανώτερη από κάθε άποψη η σπιτική. Σ' ευχαριστώ Ερμιόνη!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-11827211179008343252015-09-16T22:49:17.994+02:002015-09-16T22:49:17.994+02:00Το καταλαβαίνω. Αν σε κάποιον αρέσει η γκρανόλα πά...Το καταλαβαίνω. Αν σε κάποιον αρέσει η γκρανόλα πάντως αξίζει μια δοκιμή. Σ' ευχαριστώ Πηνελόπη!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-6648822390413472232015-09-16T22:48:06.051+02:002015-09-16T22:48:06.051+02:00Καλησπέρα Γκέλυ και συγνώμη για την καθυστέρηση στ...Καλησπέρα Γκέλυ και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή μου. Ναι! Μπορείς να τις κάνεις και μπάρες. Μην τις ανακατέψεις κατά το ψήσιμο και φρόντισε να προσθέσεις τις σταφίδες μαζί με τα άλλα υλικά στην αρχή. Καλή επιτυχία!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-69766136247449978122015-09-16T22:46:06.329+02:002015-09-16T22:46:06.329+02:00Σ' ευχαριστώ πολύ Εύη, να' σαι καλά!!Σ' ευχαριστώ πολύ Εύη, να' σαι καλά!!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-2187679017174360472015-09-16T22:45:29.611+02:002015-09-16T22:45:29.611+02:00Λατρεύω τον φαγόπυρο σε κάθε του μορφή κι εδώ πράγ...Λατρεύω τον φαγόπυρο σε κάθε του μορφή κι εδώ πράγματι είναι πολύ νόστιμος. Ελπίζω κι εγώ να τις βρεις. Σ' ευχαριστώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-53327242714370298782015-09-16T22:44:41.472+02:002015-09-16T22:44:41.472+02:00Ελπίζω να την ευχαριστηθείς Ρίτα!Ελπίζω να την ευχαριστηθείς Ρίτα!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-89266340088644580532015-09-16T22:44:13.724+02:002015-09-16T22:44:13.724+02:00Είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί και σου σπάει τη μύτ...Είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί και σου σπάει τη μύτη όταν ψήνεται!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-39110378322164778202015-09-16T22:42:23.882+02:002015-09-16T22:42:23.882+02:00Γειά σου Γιώτα. Ελπίζω να καταφέρεις να την δοκιμά...Γειά σου Γιώτα. Ελπίζω να καταφέρεις να την δοκιμάσεις. Είναι πολύ καλή!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-62260099389457844682015-09-16T07:57:54.532+02:002015-09-16T07:57:54.532+02:00Αντί για σιρόπι αγάυης -που πρόσφατα το άκουσα- δε...Αντί για σιρόπι αγάυης -που πρόσφατα το άκουσα- δεν μπορούμε να βάλουμε μέλι που το έχω και εύκαιρο; Γκρανόλα έχω φτιάξει αρκετες φορές και με αρκετές παραλλαγές αλλά όλες πεντανόστιμες. <br />Αρετή.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-68204724651930506762015-09-15T22:37:05.871+02:002015-09-15T22:37:05.871+02:00Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου Μάγδα μου... πραγμα...Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου Μάγδα μου... πραγματικά χάνει όποιος δεν φτιάχνει σπιτική γκράνολα.<br />Με την γκράνολα γνωριστήκαμε σχετικά πρόσφατα, αλλά τη συμπάθησα αμέσως γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να την προσαρμόσεις ακριβώς στις γευστικές σου προτιμήσεις, είναι εύκολη, πλούσια σε γεύση και σε γεμίζει ενέργεια.<br />Όταν είναι τραγανή δε, μπορώ να την τρώω χωρίς σταματημό!<br />Σε φιλώ!Ερμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-31901640630588400382015-09-15T19:24:03.515+02:002015-09-15T19:24:03.515+02:00Ενδιαφέρουσα πραγματικά η συνταγή σου Μάγδα.
Αν κα...Ενδιαφέρουσα πραγματικά η συνταγή σου Μάγδα.<br />Αν και κάποια υλικά στην δική μας τουλάχιστον αγορά, είναι αρκετά ακριβά οπότε κανείς το σκέφτεται.... Όμως πραγματικά αξίζει η δοκιμή της.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-91504436200670453442015-09-14T22:23:29.972+02:002015-09-14T22:23:29.972+02:00Καταπληκτικά τα υλικά της granola σου!! Θα μπορούσ...Καταπληκτικά τα υλικά της granola σου!! Θα μπορούσε να κοπεί σε μπάρες γιια να τις παίρνουν τα παιδιά στο σχολείο;<br />Πολλά φιλιά από την Ελλάδα....Γκέλυhttps://www.blogger.com/profile/12073419591908329541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-7812775242748974252015-09-14T19:35:55.898+02:002015-09-14T19:35:55.898+02:00κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω στο πρωινό μου καθημερ...κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω στο πρωινό μου καθημερινά. σπιτική γκρανόλα ή δημητριακά με ξερά φρούτα και γιαούρτι. <br />η σπιτική γκρανόλα είναι πράγματι πολύ εύκολη και πολύ πιο υγιεινή! και η συνταγή σου είναι υπέροχη Μάγδα!<br />σε φιλώ!evi@thehealthycookhttp://www.thehealthycook.gr/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-91170665430686248242015-09-14T19:00:30.651+02:002015-09-14T19:00:30.651+02:00Το αλεύρι φαγόπυρου το έχω δοκιμάσει σε τηγανίτες ...Το αλεύρι φαγόπυρου το έχω δοκιμάσει σε τηγανίτες και μου άρεσε πολύ!<br />Ελπίζω να βρω και νιφάδες για να φτιάξω τη granola σου!!!<br />Πολύ ωραία!!!!!!!<br /><br />pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-30454125288925512872015-09-14T10:55:39.478+02:002015-09-14T10:55:39.478+02:00Καλή σου μέρα Μάγδα !! Ανυπομονώ να την φτιάξω ......Καλή σου μέρα Μάγδα !! Ανυπομονώ να την φτιάξω ...<br />RitaD.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-61969450058305557192015-09-14T09:31:07.238+02:002015-09-14T09:31:07.238+02:00Τελικά φαίνεται πολύ εύκολη στην παρασκευή της και...Τελικά φαίνεται πολύ εύκολη στην παρασκευή της και το γεγονός ότι κρατάει ένα μήνα!! Και το ότι είναι τραγανή μου φαίνεται πολύ δελεαστική πρόταση! Και εγώ καμία πρωτοτυπία στο πρωινό: δημητριακά με γάλα ! Αθηνάhttps://www.blogger.com/profile/18230804227295890401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-41514848050720875172015-09-14T07:59:03.271+02:002015-09-14T07:59:03.271+02:00Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πολύ ωραία η granola σ...Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πολύ ωραία η granola σου, θέλω να την δοκιμάσω το συντομότερο. Αχ αυτό το λάδι καρύδας, είναι τόσο ακριβά αυτά τα είδη εδώ ακόμα. Θα το βάλω στις προτεραιότητές μου. Φιλιά πολλά !Notoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.com