tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post6155527788601859059..comments2023-12-11T14:03:14.159+01:00Comments on My Little Expat Kitchen (in Greek): Coconut lovemagdahttp://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-51561071042337192492015-07-15T13:46:51.933+02:002015-07-15T13:46:51.933+02:00Καλησπέρα Σάννυ. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το πα...Καλησπέρα Σάννυ. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το παγωτό κι ευχαριστώ για την παρατήρησή σου. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πως το να εμφανίζονται ολόκληρες οι αναρτήσεις κάνει το blog δυσανάγνωστο. Θα το λάβω υπόψη μου. magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-34256690885399504122015-07-14T17:42:30.854+02:002015-07-14T17:42:30.854+02:00Καταπληκτική συνταγή το έκανα και βγήκε τέλιο, έχε...Καταπληκτική συνταγή το έκανα και βγήκε τέλιο, έχει γίνει το αγαπημένο μου παγωτο!! Πολύ ωραίο και το blog σου γενικότερα με πρωτότυπες συνταγές , από τότε που σε ανακάλυψα έχεις γίνει η αγαπημένη μου :-)) . Μια παρατήρηση μόνο , είναι λίγο δυσκολο να ψάχνεις συνταγές γιατι εμφανίζονται ολόκληρες , δεν υπαρχει δηλ η επιλογή read more/less. <br /><br />Συχγαρητήρια και πάλι,<br />Σάννυ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-74783879694795804332014-07-06T14:27:21.099+02:002014-07-06T14:27:21.099+02:00Σ' ευχαριστώ Χρυσαυγή μου!Σ' ευχαριστώ Χρυσαυγή μου!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-65047053903760191992014-06-25T23:49:59.802+02:002014-06-25T23:49:59.802+02:00Μάγδα, έφτιαξα την σάλτσα σοκολάτας!!!!!!!!
Δεν έ...Μάγδα, έφτιαξα την σάλτσα σοκολάτας!!!!!!!! <br />Δεν έχω λόγια ειλικρινά να σου πω για το πόσο μου άρεσε! <br />Με έχει πιάσει αμόκ να στοκάρω στο σπίτι λάδι καρύδας έτσι ώστε να μην μου τελειώσει ποτέ! Δεν κάνω πλάκα. Θα πάω την Παρασκευή να πάρω δύο μπουκαλάκια και τους επόμενους μήνες θα πάρω δύο τρία κιλάκια έτσι όπως το βλέπω! <br /><br />Τέλεια συνταγή! <br />Μπράβο σου και πάλι! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-53932449806841476242014-06-05T13:23:10.418+02:002014-06-05T13:23:10.418+02:00Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία!Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-59318516340900453902014-06-02T19:55:41.388+02:002014-06-02T19:55:41.388+02:00Λοιπόν ξέρεις τι μου αρέσει πολύ στο μπλογκ σου; Ό...Λοιπόν ξέρεις τι μου αρέσει πολύ στο μπλογκ σου; Ότι συχνά αφου έχω ψάξει και διαβάσει και καταλξει κάπου, το διαβάζω εδώ και μάλιστα χιλιοδοκιμασμένο σαν μαζεμένα μόνο τα σημαντικά. Πολλά φιλιά.<br />Μαρία.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-61507535622031350362014-05-26T18:15:47.256+02:002014-05-26T18:15:47.256+02:00Καθώς είμαι πλέον "κάτοχος" παγωτομηχανή...Καθώς είμαι πλέον "κάτοχος" παγωτομηχανής, μετά από την ευγενική χορηγία των νέων μας κουμπάρων, με έχεις βάλει πολύ στα "αίματα" με τούτο το παγωτό σου καλή μου Μάγδα.<br /><br />Μιλάμε για το "σούπερ" άρωμα του καλοκαιριού η καρύδα, αν και δεν αρέσει πολύ στους άνδρες μου, εγώ θα το κάνω έστω και μόνον για μένα.<br /><br />Σ' ευχαριστούμε για την συνταγή, καλό Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-35435576603763674762014-05-26T13:23:02.944+02:002014-05-26T13:23:02.944+02:00Τι ωραία η φωτό ψηλά!
Και η συνταγή ενδιαφέρουσα!Τι ωραία η φωτό ψηλά!<br />Και η συνταγή ενδιαφέρουσα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-34054412660314839052014-05-25T12:17:25.486+02:002014-05-25T12:17:25.486+02:00Δεν ξέρω τι να πρω-το-σχολι-άσω!
a. Το παγωτό φαίν...Δεν ξέρω τι να πρω-το-σχολι-άσω!<br />a. Το παγωτό φαίνεται τέλειο και αφράτο! <br />Θέλω καιρό να χρησιμοποιήσω την καρύδα "διαφορετικά" και αυτή η ιδέα του αυτοσχέδιου σπιτικού coconut milk είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα!<br />Λάδι καρύδας έχω στο ντουλάπι μου αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.. ήρθε η ώρα του νομίζω. Η σάλτσα σοκολάτας φαίνεται προκλητικά νόστιμη και εύκολη για να CookTasteLivehttps://www.blogger.com/profile/09935071493726252971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-17280170517494882762014-05-24T20:25:46.272+02:002014-05-24T20:25:46.272+02:00Σ' ευχαριστώ πολύ! Ναι, το έχω αναφέρει σε κάπ...Σ' ευχαριστώ πολύ! Ναι, το έχω αναφέρει σε κάποιες αναρτήσεις ότι ασχολούμαι με την μουσική :)<br />Χαίρομαι πολύ που το παγωτό φράουλα έχει γίνει αγαπημένο της οικογένειάς σου. Είναι και για μένα από τα πολύ αγαπημένα μου παγωτά. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι τα αβγά. Δεν προστίθενται ωμά στο παγωτό, ψήνονται πρώτα σε custard οπότε προσπάθησέ το. Αξίζει τον κόπο. Σε φιλώ!magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67097514241336509082014-05-24T20:14:15.261+02:002014-05-24T20:14:15.261+02:00Ωραία συνέντευξη Μάγδα :) Μπράβο
Μουσικός? Δεν ήξ...Ωραία συνέντευξη Μάγδα :) Μπράβο<br />Μουσικός? Δεν ήξερα ότι ήσουν μουσικός... ή δεν το θυμάμαι αν το είχες αναφέρει ποτέ..Καλά ξεχνάν και γρήγορα μην με παρεξηγείς. <br /><br />Παγωτά δεν φτιάχνω η αλήθεια είναι...μόνο το παγωτό σου φράουλα κάνω που το λατρεύουμε οικογενειακώς. Και την περασμένη εβδομάδα μου το ζητησαν τα παιδιά :)<br />δεν έχω και παγωτομηχανή, αλλά με φρενάρουν και λίγο τα Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-25847131180308547192014-05-23T23:04:30.222+02:002014-05-23T23:04:30.222+02:00AgapameAnDolmas — Καλησπέρα! Εμείς δεν φύγαμε λόγω...AgapameAnDolmas — Καλησπέρα! Εμείς δεν φύγαμε λόγω της κατάστασης, άλλωστε ακόμα τα πράγματα δεν ήταν τόσο χάλια τότε. Φύγαμε γιατί είχαμε ανάγκη να ζήσουμε διαφορετικά και ν' ανακαλύψουμε νέους τόπους. Δεν το μετανιώσαμε αλλά πάντα μας λείπει η Ελλάδα και οι δικοί μας. Ευτυχώς είναι κοντά και ερχόμαστε τατκικά. Πολύς κόσμος πάντως κάνει το βήμα και φεύγει απ' την Ελλάδα, δυστυχώς πολλοί magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-26829299416831649242014-05-23T22:59:32.884+02:002014-05-23T22:59:32.884+02:00Νομίζω πως πολύ σύντομα θα κάνω το παγωτό σου μιας...Νομίζω πως πολύ σύντομα θα κάνω το παγωτό σου μιας και λατρεύω την καρύδα! <br />Διάβασα τη συνέντευξη σου...δεν ήξερα ότι ασχολείσαι με τη μουσική...πολυτάλαντη και πολύπλευρη λοιπόν!<br />Όμορφη η αλλαγή στο banner, αμέσως μου έκανε κλικ:P<br />Καλή συνέχεια Μάγδα μου ^^<br /> - spoonstories-https://www.blogger.com/profile/07600374912277678971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-23710250523720276172014-05-23T22:16:18.354+02:002014-05-23T22:16:18.354+02:00ΜΕ ΓΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Τ...ΜΕ ΓΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΑΓΩΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.litsa t.https://www.blogger.com/profile/00886004418620862327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-5059763758559622812014-05-22T23:14:16.424+02:002014-05-22T23:14:16.424+02:00Ήθελα να σου στείλω μέιλ ιδιωτικά και έψαχνα να το...Ήθελα να σου στείλω μέιλ ιδιωτικά και έψαχνα να το βρω.. Ειναι και περασμένη η ώρα και είμαι λίγο κουρασμένη παραπάνω και δεν το βλέπω πουθενά τριγύρω... <br />Εν πάσει περιπτώσει... Θα σου πω ότι σε θαυμάζω πολύ για την δουλειά που κάνεις μέσα από αυτές εδώ τις ηλεκτρονικές σελίδες και αυτός ο θαυμασμός μεγιστοποιήθηκε διαβάζοντας τη συνέντευξή σου. Ή μάλλον επιβεβαιώθηκαν πρώτα τα όσα πίστευα Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-23802295333574414072014-05-22T22:22:28.058+02:002014-05-22T22:22:28.058+02:00καλησπέρα!! σε καταλαβαινω ως προς την ξενιτια! κα...καλησπέρα!! σε καταλαβαινω ως προς την ξενιτια! και εγω με την αδερφη μου φυγαμε λογο της καταστασης εδω το 2011 για τσεχια. η αδερφη μου εμεινε εκει εγω στους 8 μηνες επρεπε να γυρισω πισω για καποιους λογους....ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει το μελλον! εγω παντως αν μπορουσα θα εφευγα ουτε τωρα απο την ελλαδα. οσο για το παγωτο, δεν εχω δοκιμασει ποτε γευση καρυδα!! θα το επιχειρήσω!AgapameAnDolmashttps://www.blogger.com/profile/10265003511465023305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-62005451876602033462014-05-22T22:09:52.486+02:002014-05-22T22:09:52.486+02:00Καλησπέρα σε όλους!
Μυρωδία — σ' ευχαριστώ πο...Καλησπέρα σε όλους!<br /><br />Μυρωδία — σ' ευχαριστώ πολύ για το feedback! Φαντάζομαι πως για τους άλλους είναι δύσκολο να εντοπίσουν τις αλλαγές μα για μένα είναι πολύ αισθητές. Τις είχα ανάγκη μου φαίνεται. Η άνοιξη είναι ιδανική για αλλαγές εν γένει!<br /><br />RitaD — αα τί ωραία που σου αρέσει η καρύδα. Αυτό παγωτό είαι για σένα!<br /><br />Όλγα — καλώς την Όλγα! Χρόνια και ζαμάνια! Σ&#magdahttps://www.blogger.com/profile/14367645154577817408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-26732834824416939672014-05-22T22:03:27.375+02:002014-05-22T22:03:27.375+02:00Μάγδα μου εμείς τρώμε παγωτάκι όλο το χρόνο, αλλά ...Μάγδα μου εμείς τρώμε παγωτάκι όλο το χρόνο, αλλά ειδικά τώρα που έχουν ξεκινήσει οι ζέστες εδώ, το τιμούμε με ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα.<br />Πολύ μου αρέσει η υφή του παγωτού σου, δείχνει πραγματικά υπέροχη. Ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει αυγά σε παγωτό, εξακολουθεί να με αποθαρρύνει η ιδέα.<br />Και η συνοδευτική σάλτσα υπέροχη. Την έχω δει σε αρκετά ξενόγλωσσα blogs και έχω την εντύπωση ότι τηΕρμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-67287638461584052792014-05-22T17:10:16.589+02:002014-05-22T17:10:16.589+02:00Μόλις διάβασα την συνέντευξη σου στο 'New Dias...Μόλις διάβασα την συνέντευξη σου στο 'New Diaspora' και εντυπωσιάστηκα από την Χάγη, αν και δεν την έχω επισκεφτεί μέχρι τώρα.Το blog σου πάντα περιέχει ευφάνταστες συνταγές και οι αλλαγές το κάνουν ακόμη πιο όμορφο! Keep blogging! Mageirissahttps://www.blogger.com/profile/01995543809061911575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-62567278888115459362014-05-22T15:59:40.571+02:002014-05-22T15:59:40.571+02:00Οι συνταγές σου, οι φωτογραφίες σου και φυσικά τα ...Οι συνταγές σου, οι φωτογραφίες σου και φυσικά τα κείμενα σου είναι πάντα άψογα!<br />Και καμία αλλαγή να μην έκανες δε θα σε βαριόμουν.<br />Αλλά...μ' αρέσουν οι αλλαγές....μας ανανεώνουν και ψυχολογικά!<br />Ωραίο λοιπόν το header με το παγωτό και όλες οι άλλες αλλαγές. <br />Διάβασα και τη συνέντευξη σου....<br />Μπράβο σε όλα!!<br />Όσο για το παγωτό καρύδα...θέλω να το δοκιμάσω...pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-29566203821709362542014-05-22T15:42:42.174+02:002014-05-22T15:42:42.174+02:00Μάγδα μου, να ξεκινήσω από τις αλλαγές που έκανες....Μάγδα μου, να ξεκινήσω από τις αλλαγές που έκανες. Μου αρέσουν πάρα πολύ! Να σου πω την αλήθεια, οι φωτογραφίες σου και ο τρόπος που γράφεις κλέβουν την παράσταση και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνεις αλλαγές. <br />Την συνεντευξή σου την διάβασα. Μου άρεσε πως μας παρουσίασες την Χάγη, είναι ένα από τα μέρη που θα ταξιδέψω κάποια στιγμή. Είμαι περίεργη να δω που αλλού έχεις σκοπό να πας και να Notoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-89509028185342678342014-05-22T11:27:29.566+02:002014-05-22T11:27:29.566+02:00Είδες πόσο διαφορετική υφή έχουν τα παγωτά με αυγά...Είδες πόσο διαφορετική υφή έχουν τα παγωτά με αυγά??<br />Για μένα αυτά είναι τα κανονικά παγωτά, και το δικό σου δείχνει σούπερ λαχταριστό!!<br /><br />Για τις αλλαγές, εμένα λίγο άργησε να μου γεμίσει η σελίδα σου, ίσως κάτι την έχει βαρύνει.<br />Επίσης νομίζω υπάρχουν κάποια κενά ανάμεσα σε κείμενο και φωτογραφίες, δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις αλλαγές που έκανες ή μπορείς να τα "ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-7237097442447344242014-05-22T09:42:50.581+02:002014-05-22T09:42:50.581+02:00Το παγωτό φαίνεται λαχταριστό! Φέτος έχω πει πως θ...Το παγωτό φαίνεται λαχταριστό! Φέτος έχω πει πως θα πειραματιστώ περισσότερο με σπιτικά παγωτά. Αυτό θα είναι από τα πρώτα που θα δοκιμάσω! Το header είναι πολύ ωραίο, με υπέροχη φωτο και πολύ όμορφη γραμματοσειρά. Πολύ professional αποτέλεσμα!Ελένη {The Foodie Corner}http://www.thefoodiecorner.grnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-72048913316528681622014-05-22T08:41:33.512+02:002014-05-22T08:41:33.512+02:00Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και οι σταδιακές αλλαγές...Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και οι σταδιακές αλλαγές σου μου αρέσουν πολύ.Καταρχήν οι φωτογραφίες σου είναι καθαρές,μεγάλες και πολύ προσεγμένες(τι κάνει η νέα μηχανή,ε?).Οι συνταγές σου είναι αξιόπιστες και δεν υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας(έχω κάνει αρκετές και σου είχα γράψει σχόλιο).Το banner σου είναι ότι πρέπει,καλοκαιράκι έρχεται.Εύχομαι να είσαι καλά όπου και αν είσαι και να πετύχεις τους Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5836889355040123385.post-40263517138673784932014-05-22T08:36:04.172+02:002014-05-22T08:36:04.172+02:00Καλημέρα , !!
Περίμενα πως και πως νεα σου ..και ν...Καλημέρα , !!<br />Περίμενα πως και πως νεα σου ..και να η καρύδα .. η αγαπημένη μου, μέσα σε παγωτό . Πεθαίνω για παγωτό .. Τέλεα !<br />RitaD.Anonymousnoreply@blogger.com