Γειά σας!! Χρόνια και ζαμάνια! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά.
Σας έχω νέα!!
Αποφάσισα να μεταφέρω όλες τις αναρτήσεις και συνταγές μου, όπως και τη λίστα αλληλογραφίας, στο Substack, μια πλατφόρμα που μου δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία και επιλογές από το blogspot, και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο μου ξεκίνημα. Ελπίζω να σας δω όλους εκεί.
Εσάς που με εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια μαγειρεύοντας τις συνταγές από το μπλογκ μου και εσάς που ίσως με ανακαλύψατε πρόσφατα και θέλετε να έχετε πρόσβαση στις νέες συνταγές κι αναρτήσεις μου.
Το Substack, για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε συνδρομές και που επιτρέπει σε συγγραφείς, content creators, bloggers, δημοσιογράφους κ.λπ., να δημοσιεύουν Newsletters (ενημερωτικά δελτία) απευθείας στο κοινό τους. Οι αναγνώστες εγγράφονται στα newsletters (δωρεάν ή επί πληρωμή) για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.
Το δικό μου Newsletter στο Substack ήταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό.
Γράφω σε τούτο το blog 15 ολόκληρα χρόνια και χρειαζόμουν μια νέα αρχή και ένα φρέσκο τρόπο να εκφράζομαι και να μοιράζομαι τις συνταγές μου, τις περιπέτειές μου στην κουζίνα, τις σκέψεις και τις ιδέες μου για το φαγητό, τη μαγειρική και τη ζωή γενικότερα. Το Substack είναι το ιδανικό μέρος για αυτό, και ανυπομονώ να τα μοιραστώ όλα μαζί σας.
Εκεί λοιπόν θα βρείτε ελληνικές συνταγές, αλμυρές και γλυκές, παραδοσιακές και μη, καθώς και συνταγές εμπνευσμένες από τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο και φυσικά από τη ζωή μου εδώ στην Ολλανδία.
Πάμε λοιπόν! Ας μαγειρέψουμε καθημερινά γεύματα για τις οικογένειές μας και γιορτινά για τους φίλους μας, ας ψήσουμε νόστιμα κέικ και αρτοσκευάσματα επειδή έτσι μας αρέσει ή γιατί το προστάζει η περίσταση. Ας καλύψουμε τις ανάγκες μας με εύκολες συνταγές τις μέρες που δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, συνταγές που θρέφουν σώμα και ψυχή, ας μαγειρέψουμε για τα μικρά μας, για τους συντρόφους και τους εραστές μας και ας δημιουργήσουμε αναμνήσεις γύρω από το τραπέζι.
Και αν
αναρωτιέστε πώς λειτουργεί όλο αυτό και γιατί να εγγραφείτε στο Newsletter μου, μα για να λαμβάνετε όλες τις νέες μου συνταγές στο
email σας, αυτόματα, χωρίς να χάσετε ούτε μια ανάρτηση και συνταγή, φυσικά!
Εάν επιλέξετε δωρεάν συνδρομή (free subscriber), θα λαμβάνετε 1 ολοκαίνουργια συνταγή το μήνα και θα μπορείτε να ρίχνετε μια κλεφτή ματιά στις συνταγές και αναρτήσεις που θα έρχονται κάθε εβδομάδα.
Αν επιλέξετε συνδρομή επί πληρωμή (paid subscriber) (5 ευρώ/μήνα ή 48 ευρώ/έτος — οι ετήσιες συνδρομές έχουν έκπτωση 20%!!), εκτός από την αιώνια ευγνωμοσύνη μου, θα λαμβάνετε 3 επιπλέον νέες συνταγές κάθε μήνα (κι ίσως κάποια παραπάνω αν δεν αντέχω να περιμένω να την μοιραστώ μαζί σας), πρόσβαση σε όλες τις συνταγές μου, παλιές και νέες, ανεξάρτητα από το πότε θα εγγραφείτε, τη δυνατότητα να μου κάνετε ερωτήσεις, να συνομιλείτε με εμένα και άλλους, να σχολιάζετε και να γίνετε μέλος της κοινότητας του My Little Expat Kitchen, να λαμβάνετε voice memos, βίντεο, tips, how-tos και tricks για ό,τι αφορά την μαγειρική, υλικά, εξαρτήματα και gadgets που χρησιμοποιώ.
Επίσης, ως συνδρομητής/τρια επί πληρωμή, υποστηρίζετε εμένα και την δουλειά μου και συμβάλλετε ενεργά στη δημιουργία αυτού του Newsletter, κάτι που με κάνει αφάνταστα χαρούμενη.
Εάν λοιπόν όλα αυτά σας ενθουσίασαν, γίνετε συνδρομητής/τρια και μοιραστείτε το Newsletter μου με όλους όσους πιστεύετε πως θα τους άρεσε.
Μια σημαντική σημείωση: ενώ οι παλιές μου συνταγές θα είναι και στα ελληνικά στο Newsletter στο Substack, οι καινούριες θα γράφονται προς το παρόν μόνο στα αγγλικά καθώς θέλω να καλύψω όλο το αναγνωστικό κοινό μου. Με στενοχώρησε αυτή μου η απόφαση γιατί σαφώς προτιμώ να γράφω στην μητρική μου γλώσσα κι ήταν δύσκολο να αποδεχτώ το ότι δεν προλαβαίνω να κάνω τα πάντα όπως τα θέλω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς αυτή την χρονική στιγμή. Ελπίζω αυτό να μην σας αποτρέψει από το να με παρακολουθείτε εκεί και να φτιάχνετε τις νέες μου συνταγές.
Αν ποτέ έχετε κάποια απορία σχετικά με υλικά, την συνταγή ή οτιδήποτε άλλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω με οτιδήποτε χρειαστείτε και σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.
Λοιπόν, έχω ήδη μοιραστεί την πρώτη μου συνταγή εκεί, για ελληνικά μελομακάρονα, οπότε ελάτε!! Σας περιμένω!!!
0 comments:
Post a Comment