Γεια σας! Ο λογος που δεν μπορειτε να
βρειτε πια εδω τις συνταγες μου ειναι
γιατι μεταφερθηκα στο Substack.
Τα λεμε εκει!!
Με λένε Μάγδα κι είμαι από την Αθήνα αλλά τα τελευταία
Λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαγητό κι έχω ένα τεράστιο πάθος για τη μαγειρική καθώς με συναρπάζει η δημιουργικότητα που εμπεριέχει και το πώς επιδρά στους ανθρώπους. Γι' αυτό και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω αυτό το blog. Ήθελα να μοιραστώ συνταγές και ιστορίες γύρω αλλά και πέρα από το φαγητό με τον υπόλοιπο κόσμο.
Συνταγές
Οι συνταγές που εμφανίζονται στο blog μου είναι από παραδοσιακές ελληνικές (φυσικά), μέχρι σύγχρονες συνταγές διεθνής κουζίνας. Μ' αρέσουν πολλά είδη μαγειρικής και θα έλεγα πως η ποικιλία είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό του blog μου και των συνταγών που παρουσιάζω σ' αυτό. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά, είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει και που θα σας κάνει να θελήσετε να μπείτε στην κουζίνα σας και να δημιουργήσετε κάτι πεντανόστιμο.
Κείμενα
Αποφάσισα να γράφω στα Ελληνικά και στ' Αγγλικά γιατί σκοπός μου είναι ν' αγγίξω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να μπορώ να μοιραστώ και ν' ανταλλάξω ιδέες μαζί τους. Μαζί σας!
Φωτογραφίες
Όλες οι φωτογραφίες είναι παρμένες από εμένα.
Επικοινωνία
Tα σχόλια, οι παρατηρήσεις ή οι ερωτήσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα, γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mylittleexpatkitchen@gmail.com ή ν' αφήσετε κάποιο σχόλιο στο blog.
Μπορείτε επίσης να με βρείτε στο Instagram, στο Facebook, στο Pinterest, στο Twitter, στο Flickr.
Σας ευχαριστώ που περάσατε απ' την κουζίνα μου!
Τύπος, αναφορές, βραβεία ή αλλιώς "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει"
- Αφιέρωμα (συνέντευξη και φωτογραφίες ως featured instagrammer) στο πρώτο τεύχος του National Geographic Traveller Food (UK edition), Απρίλιος 2018
- Δημοσίευση στο περιοδικό Cosmopolitan (ελληνική έντυπη έκδοση, τεύχος Μαρτίου 2016) της συνταγής μου, σοκολατένια μους με γάλα καρύδας.
- Best Cooking Blog, Βραβείο Κριτικής Επιτροπής και Βραβείο Κοινού στα πρώτα ελληνικά food blog awards του ΒΗΜΑgourmet
- Στην βρετανική εφημερίδα The Guardian, αφιέρωμα στη στήλη Kitchen Encounters
- Στο expat page της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal: "Hungry? 14 Expat Food Blogs to Read Right Now"
- Παρουσίαση στην ελληνική εφημερίδα της Αυστραλίας Νέος Κόσμος
- Στην ιστοσελίδα του περιοδικού ELLE eten (ολλανδικό ELLE): "Trending blog recipes"
- Στο τέταρτο τεύχος του περιοδικού Portes με δυο συνταγές
- Συνέντευξη στο Monopoli
- Συνέντευξη στο New Diaspora
- Φιναλίστ στα "The Homies Awards: Best cooking blog from abroad 2014" του The Kitchn
Το My Little Expat Kitchen
- Στο feedefeed
- στο Foodgawker:
Copyright Ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού το blog, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων και των φωτογραφιών, προστατεύεται από copyright και είναι πνευματική ιδιοκτησία μου. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τα κείμενα ή τις φωτογραφίες μου χωρίς την έγκρισή μου. Παρακαλώ ζητήστε την άδειά μου.
12 comments: (είχαν χαθεί και τα επαναφέρω)
ReplyDeleteKonstantina
Γεια σου Μάγδα! Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη:) Κι εγώ λατρεύω το μπριάμ, μου θυμίζει μανούλα:)
March 21, 2010 10:44 PM
Royal Coconut
Μάγδα μου καλημέρα.. καταρχή να σου πώ ότι το μπλογκ σου μου αρέσει πάαααααααααααααρα πολύ ... διαβάζω όμως Χάγη και αναρωτιέμαι.... να υποθέρω ότι εργάζεσαι στην EPO?
March 31, 2010 8:52 PM
ΝΑΝΤΙΑ
Μάγδα γεια σου!
Σε βρήκα εντελώς τυχαία και πραγματικά ενθουσιάστηκα με το blog σου! Εσύ εδώ κάνεις λογοτεχνία, δεν παρουσιάζεις απλά λαχταριστές συνταγές! Χίλια μπράβο! Προβλέπεται να γίνομαι φανατική αναγνώστριά σου!
Ps: ο τίτλος της τελευταίας σου ανάρτησης με τις φράουλες, είναι αγαπημένο τραγούδι από το αγαπημένο μου συγκρότημα!
April 14, 2010 8:01 PM
magda
Νάντια, καλώς όρισες. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και η πόρτα της "κουζίνας" μου είναι πάντα ανοιχτή!
Είναι πολύ όμορφο τραγούδι όντως. Μου το τραγούδαγε η μητέρα μου, μαζί με άλλα τραγούδια των Beatles, όταν ήμουν μικρή για να κοιμηθώ :)
April 14, 2010 8:18 PM
ze me
ReplyDeleteχαιρομαι που απο τα τυχαια βγαινουν παντα τα καλυτερααααααα.. βεβαιως εννοω τυχαια ανακαλυψη...
October 7, 2010 11:02 AM
magda
Να' σαι καλά. Καλώς όρισες!
October 7, 2010 11:16 AM
Anonymous
Η καλλιτεχνία στην κουζίνα ίσως είναι προνόμιο λίγων.Δεν έχω λόγια... είσαι πραγματικά ταλαντούχο άτομο και προσιτό.Αυτό τουλάχιστον εισπράττω απο τα γραφόμενά σου.Ευτυχής που κατοικείς στο εξωτερικό. O,τι καλυτερο στο μέλλον...
October 22, 2010 9:31 PM
magda
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να είσαι καλά :)
October 22, 2010 10:37 PM
Nemo
Γεια σου Μάγδα!
Βρήκα το μπλογκ σου μόλις τώρα και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Βλέπεις, είμαι καλοφαγάς, λάτρης του καλού φαγητού και το αναγνωρίζω όταν το βλέπω !
Να σου πω επίσης ότι μου αρέσει και ο τρόπος που γράφεις, δηλαδή μικρές παράγραφοι που διακόπτονται από τις φωτογραφίες: κείμενο «πασπαλισμένο» με εικόνες !
Επειδή ασχολούμαι και με τη φωτογραφία, επίτρεψέ μου να σου πω ότι οι φωτογραφίες σου είναι πάρα πολύ καλές. Έχουν καλό φωτισμό, πολύ έξυπνες γωνίες λήψης και φαντασία στο στήσιμο των υλικών. Πιστεύω ότι θα στέκονταν άνετα σε ένα επαγγελματικό βιβλίο μαγειρικής.
Keep cooking and shooting !
October 26, 2010 8:39 PM
magda
Γειά σου Nemo, σ' ευχαριστώ πολύ! I will keep cooking and shooting :)
October 27, 2010 12:59 PM
Anonymous
Μάγδα, είσαι απίθανη!!! Ο λόγος σου είναι εξαιρετικός. Μπαίνω κάθε μέρα για να δω αν υπάρχει κάτι νέο. Μου αρέσουν οι συνταγές σου, αλλά τα κείμενά σου τα βρίσκω εμπνευσμένα. Νομίζω πως όταν σκέφτομαι το θέμα μαγειρικό blog εσύ είσαι αυτή που έρχεται πρώτη πρώτη στο νου μου. Συνταγές βρίσκουμε παντού. Και μια ζωή να είχαμε να μαγειρεύουμε και πάλι δε θα μας έφτανε για να τις πραγματοποιήσουμε όλες. Εσύ όμως έχει δημιουργήσει ένα δικό σου κόσμο όπου η συνταγή, η ψυχή, ο νους, η όραση, το συναίσθημα, η φιλία, η δημιουργία (και άλλα πολλά) συνυπάρχουν ειρηνικά...
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Δέσποινα
November 5, 2010 11:28 PM
magda
Δέσποινα καλώς όρισες στον κόσμο μου :) Σε ευχαριστώ πολύ!
November 6, 2010 12:59 PM
Δημήτρης από Στουτγάρδη
ReplyDeleteείμαι φοβερά τεμπέλης στο γράψιμο, όταν όμως αντίκρισα το μπλοκ σου κι έπαθα αυτό που έπαθα άφησα την τεμπελιά κατά μέρος. στην αρχή νόμισα (διότι είχα την σελίδα στα Αγγλικά) ότι πρόκειται για μια επαγγελματική καλοστημένη ιστοσελίδα και ψαχουλεύοντας πίστεψα ότι θα πρόκειται για επαγγελματία σεφ! προς το τέλος ανακάλυψα ότι το μπλοκ έχει και ελληνική γλώσσα και αποφάσισα να διαβάσω λίγο. πραγματικά έμεινα κατάπληκτος με το βιογραφικό σου και περισσότερο με τις ικανότητες σου, πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κόσμημα, τέτοιο που ξέρη να δημιουργεί μόνο η ελληνική φαντασία. υπέροχα!!! συγχαρητήρια!!!!!!
Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και... που παραμέρησες την τεμπελιά σου για να μου αφήσεις αυτό το όμορφο μήνυμα :)
ReplyDeleteΧρόνια πολλά Μάγδα. Είμαι η Κατερίνα από Πάτρα και ανακάλυψα πρόσφατα την ιστοσελίδα σου. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και το πόσο αναλυτική είσαι στις συνταγές που δίνεις. Να είσαι πάντα καλά και δημιουργική!
ReplyDeleteΚαλησπέρα Κατερίνα, Χρόνια Πολλά! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να' σαι καλά!
DeleteΓεια σου Μαγδα,
ReplyDeleteΤυχαια βρεθηκα στο τοσο ξεχωριστο ιστολογιο σου!
Με μαγεψε η παρουσιαση που κανεις στις συνταγες σου και οι υπεροχες φωτο που παρεμβαλεις!
Επι τελους, κατι πολυ διαφορετικο, ποιητικο θα μπορουσα να πω, μεσα στο πελαγος των κοινοτυπα παρουσιαζομενων συνταγων...
Ευγε Μαγδα, να εισαι καλα και δυνατη και να μας συντροφευεις στα μοναχικα, πλην, δημιουργικα μας βραδυα...
Σ'ευχαριστω που υπαρχεις και σε βρηκα!!!!
Καλη Χρονια γεματη φαντασια και λεπτες γευσεις!
Απο τα πανεμορφα Χανια Κρητης,
Ηρω Β.
Γειά σου Ηρώ! Νιώθω πολύ όμορφα όταν διαβάζω μηνύματα σαν το δικό σου. Μου δίνουν πραγματικά κουράγιο να συνεχίσω να γράφω αυτό εδώ το blog και να μοιράζομαι τις σκέψεις μου και τις συνταγές μου με όλους. Σ' ευχαριστώ! Καλή Χρονιά να έχεις!
DeleteΤα Χανιά είναι όντως πανέμορφα, όπως και όλη η Κρήτη. Έχω μεγάλη αδυναμία σ' αυτό το νησί!
Συγχαρητήρια για το food blog σας!!
ReplyDeleteΗ Γεωδή είναι ελληνική εταιρεία που παράγει μαρμελάδες, σάλτσες και αλείμματα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά απευθείας από την ελληνική ύπαιθρο.
Θα μας ενδιέφερε η γνώμη σας!
Συγχαρητήρια για τις γευστικές ιδέες και φωτογραφίες!!!
ReplyDeleteΗ τριπλά σοκολατένια τούρτα/απόλαυση μας έκανε ευτυχισμένους σήμερα που κλινουμε 11 χρόνια μαζί!!!!
Με πολλή αγάπη,
Κατερίνα και Κώστας
*Trondheim, Norge (σε καταλαβαίνω απόλυτα...)
Γειά σου Κατερίνα, γειά σου Κώστα! Νόμιζα πως εγώ είμαι μακριά απ'την πατρίδα αλλά εσείς είσαστε ακόμη πιο μακριά!!
DeleteΝα τα εκατοστήσετε και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε η τούρτα!
*κλείνουμε (ορθή επανάληψη) :)
ReplyDeleteΕιλικρινά, συγχαρητηρια για τις συνταγες και για τον τροπο συνταξης και περιγραφής!
ReplyDeleteΑπλά εστειλα το μηνυμα για να ξερεις ποσο εκτιμάται από πάρα πολλούς η προσπαθεια σου.
Μακαρι να συνεχισεις με τον ιδιο ενθουσιασμο και μερακι.
Καλα να περνας στη Χαγη.
Σ' ευχαριστώ! Σημαίνει πολλά για μένα το μήνυμά σου. Είναι πολύ όμορφο να ξέρω πως υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που εκτιμούν αυτό που κάνω. Μου δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσω! Να' σαι καλά!!
DeleteΌπως σου έγραψα ήδη, θα με βλέπεις πολύ συχνά, οι φωτογραφίες σου πάρα πολύ ωραίες, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις συνταγές σου!!Και τα κείμενα σου υπέροχα! Μόλις είδα ότι μένεις εξωτερικό, όπως κι εγώ...περίπου 6 μήνες, είμαι φρέσκια ακόμη.Να περνάς όμορφα και να είσαι πάντα καλά!!
ReplyDeleteΣ' ευχαριστώ πολύ! Είδα και γω πως μένεις Σουηδία, 6 μήνες ε; Καλό ξεκίνημα σου εύχομαι!
DeleteΓεια σου Μάγδα συντοπίτισσα! Έψαχνα για σουμάκι στην Ολλανδία και βρέθηκα εδώ :) Για πες, καλή μου, έχεις ανακαλύψει στη Χάγη σουμάκι;
ReplyDeleteΣε χαιρετώ για τώρα κι εύχομαι καλό καλοκαίρι όπου κι αν είσαι αυτές τις μέρες.
Καλησπέρα! Εγώ το φέρνω από την Ελλάδα αλλά στη Χάγη μπορείς να το βρεις σε τούρκικα μπακάλικα.
DeleteΚαλησπέρα! Το blog σου είναι πανέμορφο, τόσο αισθητικά όσο και μαγειρικά. Αποτελεί έμπνευση και για μας τους αρχάριους του διαδικτύου να καταθέσουμε και μεις τις όποιες απόψεις μας. Το δικό μου blog είναι το slowchefs.blogspot.gr. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύ όμορφες ιδέες ή, ακόμα καλύτερα, όμορφες στιγμές που μας προσφέρεις.
ReplyDeleteΚαλησπέρα Κλεομένη. Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη όπως και για τα καλά σου λόγια!
DeleteΣυγχαρητήρια για το blog σου άψογο!
DeleteΥΠΕΡΟΧΟ blog! Θα σε ακολουθώ,
ReplyDeleteΖένια.
Καλησπέρα Ζένια. Σ'ευχαριστώ!
DeleteGeia sou magda! Me lene kelly kai zw ki egw sth xagh me to syntrofo mou! Hthela na se rwthsw...pou vriskeis fyllo kroustas? Egw sto Albert Heinj exw vrei mono ena gia sfoliata h pizza, kai sta alla supermarket den exw vrei! s euxaristw ek twn proterwn! Kelly
ReplyDeleteΓειά σου Κέλλυ! Άντε, κι εσύ Χάγη; Φύλλο βρίσκω Κανάκη στο Sligro. Σον Albert Heijn έχει επίσης φύλλο, μια τούρκικη μάρκα αλλά είναι πολύ μικρό και καθόλου καλής ποιότητας. Επίσης στο Sligro έχει και κανταΐφι Κανάκη.
DeleteΜάγδα γεια σου.
ReplyDeleteΜε λένε Έλλη και παρακολουθώ το υπέροχο σου blog εδώ και καιρό. Το προσεγμένο σου κείμενο, οι όμορφες φωτογραφίες και η ζεστή ατμόσφαιρα που αποπνέει το κάνουν τόσο οικείο και προσιτό. Μπράβο σου! Από τα ωραιότερα και πιο επιμελημένα ελληνικά food blogs που έχω διαβάσει και που μ’ έχουν εμπνεύσει κατά καιρούς. Και μια και μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη κι ασχολία (αλλά και καταγωγή!) παίρνω το θάρρος να σε ρωτήσω πως έχεις δημιουργήσει την σελίδα «ευρετήριο συνταγών»; Αν προτιμάς να επικοινωνήσουμε απευθείας το δικό μου email θα το βρεις στο blog.
Σ’ ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή δημιουργική συνέχεια!
Γεια σου Μαγδα!!
ReplyDeleteχαιρομαι πολυ σε "βρηκα"!!!!Αρχικα να πω οτι λατρευω την Ολλανδια!!!
Συγχαρητηρια για το καλογουστο μπλογκ σου!Θα σε "διαβαζω" ανελλιπως!!!
φιλια πολλα!!!!
Καλώς την! Σ' ευχαριστώ!
DeleteΓειά σου Μάγδα! Σε συγχαίρω για την προσπάθειά σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συνταγές σου! Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό και μπορώ να πω πως όποια συνταγή σου κι αν δοκίμασα ήταν μια μικρή επιτυχία. Οι φωτογραφίες μοναδικές, η γραφή σου ελκυστική και οι οδηγίες σου ακριβέστατες! Θέλω να δοκιμάσω ό,τι παρουσιάζεις αλλά δεν είναι εύκολο, καθώς κάποιος πρέπει να τα καταναλώσει όλα αυτά!
ReplyDeleteΌλα όσα μας παρουσιάζεις είναι ξεχωριστά και πολύ νόστιμα! Σε έχω προτείνει μέχρι τώρα σε φίλους και γνωστούς κι ελπίζω να εκτιμήσουν τις συνταγές σου όσο κι εγώ!
Σε παρακαλώ να συνεχίσεις να μας γοητεύεις με νέες συνταγές! Έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς πολλά blogs μαγειρικής αλλά μόνο εσύ δε με έχεις απογοητεύσει ποτέ!
Χίλια Μπράβο! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
Έφη
Καλησπέρα Έφη. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν οι συνταγές μου. Μου δίνεις κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω εδώ. Να' σαι καλά!!
DeleteΗ προσπάθειά σου είναι εξαιρετική, οι συνταγές σου υπέροχες. Θέλω να τις δοκιμάσω όλες!!! Συγχαρητήρια και ευχές για καλή χρονιά !!!
ReplyDeleteΣ' ευχαριστώ πάρα πολύ Σοφία!! Να' σαι καλά!! :) Καλή Χρονιά!
DeleteΚοπελιά είσαι άπαικτη... καλό κουράγιο για τη συνέχεια!!!
ReplyDeleteΣ' ευχαριστώ πολύ Αφροδίτη! :)
DeleteΜάγδα, Χρόνια Πολλά! Να χαίρεσαι το όνομά σου και να συνεχίσεις να μας προσφέρεις τις πολύ ωραίες συνταγές σου(από τις οποίες παρεμπιπτόντως έχω φτιάξει πάρα πολλές). Φιλιά!
ReplyDeleteΑρετή
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Αρετή! Να' σαι καλά! Και χαίρομαι πολύ που έχεις φτιάξει συνταγές μου με επιτυχία :)
DeleteΜαγδα αρχικά, πολλά και θερμά συγχαρητήρισ για το blog και αισθητικώς αλλά και γευστικώς!!!Ο, τι έχω φτιάξει γίνεται υπέροχο και οι οδηγίες/δοσολογίες πάντα ακριβείς και σαφείς. Η ερωτησή μου αφορά το κεικ με τα μυρτιλα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αποξηραμένα;
ReplyDeleteΣε ευχαριστω και καλυ συνεχεια.
Πωλίνα
Σ' ευχαριστώ Πωλίνα για τα καλά σου λόγια. Όχι, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποξηραμένα. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις κατεψυγμένα. Ξεπάγωσε και στράγγιξέ τα και πρόσθεσέ τα στο κέικ.
DeleteΈβλεπα στο instagram τις φωτογραφίες σου, αλλά το blog σου είναι υπέροχο! Καλοστημένο, ωραία κείμενα, σούπερ φωτογραφίες, καθαρό και εύκολο... συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Λάμψε κι άλλο, μπορείς! Εύχομαι κι άλλα βραβεία κι άλλες διακρίσεις κι άλλες συνεντεύξεις... με υγεία και χαρά!
ReplyDeleteΚαλησπέρα Ελπίδα και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που αποφάσισες να επισκεφθείς και το μπλογκ μου πέρα από τον λογαριασμό μου στο instagram. Να' σαι καλά!!
DeleteΜάγδα Καλησπέρα
ReplyDeleteΠαρακολουθώ πολύ καιρό το Blog σου και την πορεία σου (ΒΗΜΑ GOURMET, SAVEUR) και χαίρομαι για τα καινούρια που μοιράζεσαι μαζί μας. Προς το παρον φτιάχνω κυρίως τις γλυκιές δημιουργίες σου. Αλλά σίγουρα θα αξιποιήσω και περισσότερες συνταγές. Χαίρομαι και για μένα που εδώ και τρία χρόνια σε γνώρισα και κατάλαβα ότι "κάτι" έχει η μαγειρικη και η ζαχαροπλαστική σου. Σήμερα στη βροχερή Αθήνα διαπίστωσα ότι είσαι το πρώτο site πια για μένα, όπου που θα αναζητήσω κάτι δημιουργικό.
Συγχαρητήρια.
Δώρα
Καλησπέρα Δώρα και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πάρα πολύ που δοκιμάζεις τις συνταγές μου και που σ' αρέσουν. Να'σαι καλά!!
DeleteΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ReplyDeleteΚαλησπέρα Άγιε και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που με διαβάζεις εδώ και χρόνια!
DeleteΜΑΡΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ
ReplyDeleteΣ' ευχαριστώ πολύ. Με λένε Μάγδα όμως, όxι Μάρθα :)
Delete